SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Malatya'yı Ayağa Kaldıran Goller

0
Güncellendi - 2016-02-21 20:44:27
İşte Malatya'yı Ayağa Kaldıran Goller
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Vartaş Elazığspor'u, Uruguaylı oyuncusu Godoy ve Nijeryalı oyuncusu Sunday Mba'nın (2) golleriyle 3-0'lık net bir skorla yenerken, Malatyalılara büyük sevinç yaşattı.

Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan maçta rakibine 2-1 yenilen Yeni Malatyaspor, Elazığ'daki maçta sezonun en iyi futbolunu sergiledi ve rakibine fark yaptı.

İşte Vartaş Elazığspor- Alima Yeni Malatyaspor maçının önemli anları ve golleri..

(malatyahaber.com- TRT Spor)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan (8 yıl önce)
    inşallah adanayıda yeneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • GAZİ (8 yıl önce)
    malatya nın ortak değeri helal olsun inşallah zafer şarhoşluğu bir an önce geçer adana ya da aynı tarife yazılır
    0
    0
    Yanıtla
  • 44genclik (8 yıl önce)
    Öncelikle tebrik ederim inşallah devamı gelir yeter artık bu takım yeri burası değil. bu takım yeri süper ligdir
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (8 yıl önce)
    Tebrikler Malatya Sporum
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (8 yıl önce)
    Malatyaspor şahlandi, 3-0 dan sonra bizim oyuncular elaziga acıdı maçı bıraktılar, yoksa rahat 6-7 olurdu bu maç, biz malatyasporuz yendikmi iz bırakırız, bu arada elazig isim değişikliğine gitmeye karar vermiş yenilgiden sonra, yeni adı 3lazi6spor, hayırlı olsun )))
    0
    0
    Yanıtla