SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte O An..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçtiğimiz Şubat ayında kaybolduktan 12 gün sonra bir temizlik işçisi tarafından öldürülerek toprağa gömülmüş vaziyette bulunan 24 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aygün Kıranşan'ın katil sanığı temizlik görevlisinin, genç öğretmenin hesabından para çekerken güvenlik kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı.

Malatya'da özel bir dershanede Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Aygün Kıranşan, 15 Şubat 2010 günü kayboldu. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan incelemede, genç öğretmenin arkadaşının evine gittiği Kaynarca Mahallesinde otobüs durağında beklerken, Malatya Belediyesi'ne bağlı şirkette çöpçü olarak çalışan 4 çocuk babası Ramazan İnkaya (42) tarafından, bölgedeki ıssız bir kayısı bahçesine götürülerek, tecavüze yeltenildiği, bankamatik kartının şifresini öğrendikten sonra boğarak
öldürüldüğü ve un çuvalına konularak 4 kilometre ilerideki bir bahçeye götürülerek gömüldüğü belirlenmişti.

Katil zanlısı Ramazan İnkaya'nın öğretmeni öldürdükten 1 gün sonra temizlik işçisi elbiselerini giyerek eski belediye binasının yakınındaki bir bankanın ATM'sinden para çektiği, yine olaydan 2 gün sonra ikinci kez bankaya gidip aynı şekilde bankamatikten para çektiği tespit edildi. Katil zanlısının genç öğretmenin hesabından 920 TL para çektiği bildirilirken, şahısın bankamatikten para çekerken güvenlik kamerası görüntülerince tespit edildiği belirtildi.

Malatya E Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan katilin, genç öğretmeni bankamatik şifrelerini öğrendikten sonra boğmaya çalıştığı, başaramayınca ağzını ve burnunu kapatarak, öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Katil zanlısının olaydan sonra cesedi 3 gün bahçede kayısı ağaçlarını arasında un çuvalının içinde saklayıp, daha sonra el arabasıyla 4 kilometre ilerideki bahçeye götürüp cesedi gömdüğü belirlenmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız