SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşte O Fabrika!.'

A- A+ PAYLAŞ

MHP milletvekili adayı Prof.Dr. Tunç, Akçadağ ilçesinde mermer fabrikası bulunduğu ve 700 kişiye istihdam sağlandığı yolundaki iddia üzerine fabrikanın olduğu söylenen yerde (alttaki fotoğrafta) inceleme ve açıklama yaptı.

MHP'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç AKP Milletvekili Adayı Öznur Çalık’ın Akçadağ ilçesinde mermer fabrikası açtıkları ve 700 kişiye istihdam sağladıkları yönündeki iddialarına söz konusu fabrikanın arazisini gezerek cevap verdi.

Geçtiğimiz hafta CNN TÜRK Televizyonunda ilimizden canlı olarak yayınlanan Hürriyet Hakkımızdır Treni programına AKP Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık ve Chp Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba ile birlikte katılan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, Öznur Çalık’ın Akçadağ ilçesinde 700 kişiye istihdam sağladıkları yönündeki iddialarına söz konusu fabrika alanını gezerek cevap verdi. Prof. Dr. Hasan Tunç;

“Develi yolu Yaylımlı ve Demirciler arasında bulunan sözüm ona fabrika var diyen sayın AKP Milletvekili Öznur CALIK hanımefendinin birlikte çıktığımız o televizyon programında bizimle birlikte yaptığı açıklamada Akçadağ’a açtıkları fabrikanın alanında 700 kişi çalışıyor dediği alan fabrika alanı burası yani bu yemyeşil alan siyasi iktidarın siyasi iktidar mensubu milletvekillerinin ve milletvekili adaylarının önce Akçadağlılara sonra güzel Malatya’mıza layık gördüğü fabrika burası ve Malatya yalan rüzgarından bir örneğini daha yaşıyor . Saygı değer Malatyalılar güzel Malatya’nın güzel insanları işte Malatya AKP Milletvekili Öznur ÇALIK Hanımefendi’nin Akçadağ’da ki mermer fabrikasında 700 kişi çalışıyor dediği fabrikayı sizlerin takdirine sunuyorum işte bir yalan işte bir gerçek her şey sizlerin oyuyla gerçekleşecek eğer MHP ye oyunuzu verirseniz bu yalanlar sona erecek “ dedi."

DARENDE'DE SEÇİM BÜROSU..
Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Malatya'nın Darende ilçesinde seçim bürosunu törenle açtı. Açılışa MHP İl Başkanı Arif Yıldız, İlçe Başkanı İbrahim Ateş, milletvekili adayları Hasan Tunç, Saime Palancıoğlu ve diğer adaylar, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldılar. İlçe Başkanı İbrahim Ateş, "Ağabeyimiz ülkemizin yetiştirdiği ender hukukçulardan olan Prof. Dr. Hasan Tunç hocamızın Malatyamızdan 1. sıra aday olması hemşehrileri olarak bizleri onurlandırmıştır. İşte bugün Darendemizin adayının seçim bürosunun açılışına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ise, "Seçim büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz, bizler Malatya'da listemizi oluştururken liyakat sahibi, Malatyamızı temsil edebilecek, bakanlık yapabilecek kapasitede bir kişi listemizde olsun istedik ve sizden biri, sizin evladınız Hasan Tunç hocamızı 1. sıraya koyduk. Bildiğiniz üzere diğer partilerde yapılan temeyüllerde Malatyamız yok sayıldı, sizlerden 12 Haziran'da bunun cevabını vermenizi istiyoruz, onlara ders vermenizi temenni ediyoruz"ifadelerini kullandı.

Malatya 1. sıra Milletvekili Adayı Hasan Tunç da, "Hemşerilerimizle Malatyamızın sorunlarını çözmek, hemşerilerimize hizmet edebilmek için sürekli çalıştık, bundan sonrada önce Allah ın izni sonra da sizlerin dua ve destekleriyle sizleri temsil noktasında sizlerin vekaletini alabilme imkanını bize tanırsanız sizlere hizmet etmekten, hizmetkarınız olmaktan gurur duyacağım, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, İnşallah 12 Haziran da mührü üç hilal' in altına vurun bu kardeşinizide sizlere hizmet etmek için görevlendirin. Sizlerden dua ve oy bekliyoruz" dedi.

Malatya 2. sıra adayı Saime Palancıoğlu da "Sizlerden 12 haziranda elinizi vicdanınızı koyarak Malatyamıza sahip çıkacak, hizmet edecek insanlarımızı meclise göndermenizi istiyoruz, bizler kendimizde bu bilgi birikimini, cesareti görüyoruz. İnşallah bizlere görev verirseniz Malatyamız'ın adını mecliste duyuracağız" dedi.

Açılıştan sonra Hasan Tunç kendi kasabası Aşağıulupınar kasabasında çok sayıdaki parililerine öğle yemeği ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız