SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte O Pozisyonlar..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:10:42
İşte O Pozisyonlar..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Ligde ilk kez yeralan Yeni Malatyaspor, kendi sahasında 1461 Trabzon ile oynadığı maçta, son dakikalarda penaltı atamama ve tartışmalı bir gol pozisyonu talihsizliği yaşadı.

KAÇAN PENALTI..

Yeni Malatyaspor'un 1-0 mağlup olduğu maçın 83. dakikasında, ev sahibi takım oyuncusu Sadık, Emrullah'ın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Maçın hakemi Halil Umut Meler, pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen İskender'in vuruşunda, sağına gelen topa yatarak müdahale eden kaleci Ziya gole izin vermedi. Dönen top tekrar İskender'in önüne geldi, ancak bu futbolcu ikinci hamlede de topu kaleye gönderemedi. Top, kale direğinin yanından auta çıktı. Yeni Malatyaspor, böylece beraberlik fırsatını kaçırdı.

İÇERDEN Mİ, ÇİZGİDEN Mİ?

Maçta Yeni Malatyaspor adına bir başka şanssız dakika 88'di. Yeni Malatyaspor'un sağdan kazandığı korner atışından gelen topa yakın mesafeden Sadık kafayı vurdu. Kaleciyi de geçen topu, kale içerisinde bulunan Okan kafayla uzaklaştırdı.. Yeni Malatyasporlular, topun kale içinden çevrildiği ve pozisyonun gol olduğu itirazında bulunurken, yan hakemi İlker Takpak'la göz göze gelen hakem Meler, yardımcısının da topun tamamının çizgiyi geçmediği görüşünde olması üzerine oyunu devam ettirdi.

YMS TARAFI: GOLDÜ..

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek maç sonrasında, 88. dakikadaki pozisyonda topun kale çizgisini geçtiğini, ancak hakemin golü vermeyerek oyunu devam ettirdiği görüşünü dile getirdi. 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, kaçan penaltı ve tartışmalı pozisyon için, "Ancak futbol topu da enteresan. Penaltı, penaltının kaçışı, dönüşü, oyuncunun tekrar topuğuna çarpması; diğer top içeriden çıktı, girdi o ayrı konu." yorumunu yaptı.

"HERHALDE TOP GİRMEDİ.."

1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu da, son dakikada kalelerinde yaşanan ve Yeni Malatyasporlu futbolcuların 'topun gol çizgisini geçtiği' yönünde itüirazda bulunduğu pozisyonla ilgili olarak, "Çizgi hakemi daha iyi görmüştür. Herhalde top girmedi. Ben girmediğini gördüm" ifadelerini kullandı.

Zıvalıoğlu, pozisyonla ilgili "çizgi hakeminin görüşü"nden bahsetmesine karşın, Süper Lig dışındaki liglerdeki maçlarda çizgi hakemleri görev yapmıyor. 

FOTOĞRAFLAR: İlk 7 kare Yeni Malatyaspor'un İskender'le kaçırdığı penaltı, son 3 kare ise topun gol çizgisini geçip geçmediği tartışması yapılan pozisyon.. (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız