SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Olay Gol..

A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un, lig lideri Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın 86. dakikada gelen golü olay oldu.

Karşılaşmanın 86. dakikası oynanırken, sonradan giren Ramazan Kahya soldan topu sürdü ve Karabük cezaalanına ortaladı. Gelen topa yine sonradan oyuna giren Hüseyin Kar vurdu. Ancak Karabük defans oyuncusu Osman'a çarpan top yükseklik kazandı. Hüseyin Kar da kendini yerde buldu. AYMS'li oyuncu yerde kıvranırken, iki takım oyuncuları penaltı- faul tepkisi verdiği sırada, şandelden inen top, direkle kalecinin arasından içeri girdi, gol çizgisini geçip yere çarptı ve gol oldu.

b1Bu gol Karabük kalecisi Adriano'yu adeta kahretti. Karabük kalecisi, futbol sahalarında ender görülen bir golle avlandığı için, ellerini yüzüne kapatarak gözyaşı döktü. Arkadaşları tarafından teskin edildi.

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında da, yine benzer bir pozisyon Karabük kalesini yokladı. Kaleye 30 metre mesafeden kazanılan serbest atışı, Azubuike direkt kaleye gönderdi. Ancak, Karabük kalecisi, ilk golü yediği yere gelen topu son anda kornere tokatladı ve ikinci gole izin vermedi.

Bu arada,  TRT'nin naklen yayınladığı maçtaki Alima Yeni Malatyaspor'un golünün  görüntüleri sosyal medyada ve yaygın basında da olay oldu. Hürriyet'te, "1. Ligde ilginç gol" başlığı ve golün görüntüsüyle haber yayınlanırken, sosyal medya ve diğer birçok internet sitesinde de benzer haberler yeraldı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

GÖRÜNTÜ: TRT Spor

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Nevzat Gürkan (8 yıl önce)
    Altımızdaki rakipler yenildi.O yüzden bu maçta sadece 3 puan kazanmadık.Karşıyaka'nın umutlanmaması için Bolu'nun maçı alması süper olur. 2 galibiyet 3-4 beraberlik ile bu seneyi atlatırız inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (8 yıl önce)
    Haberin başlığı GÖKLERDEN GELEN GOL olmalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazanfer (8 yıl önce)
    Havadan sudan . Hani 40 -50 yıl önce yaz aylarında eşek üzerine kar satılırdı. Satıcı ,bu kar havadan geldi diye bağırırdı. Şimdi H.Kar bu top havadan geldi. DiyorMuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (8 yıl önce)
    Ya arkadaslar ertac kadro disi degil omuzunda sakat birileri amaci farkli baska hesaplarin icindeler (bazi malatya medya grubu)
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Yine zorlandık. Saha da baskılı oynadık ama çok etkili değildik.Golümüzsse gerçekten tarihe geçecek enteresan bir goldü.Ama sonuçta 3 puanı cebe indirdik.Ligin altı ateş hattı.2-3 galibiyet alarak bu sezonu atlatırız.Aksi halde risk çok yüksek.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    ve golde gines rk. girecek turden yaklasik 5 sn sonra gol oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    hakem 2. penaltiyi vernedi adalet yerini buldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Polat (8 yıl önce)eyyup isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen hakem iki penaltıyı es geçti ne yazıkki bu kent sahipsizz
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Gerçekten değişik bir goldü.Ama penaltımız verilseydi belki skor daha farklı olurdu.Kaleci ERTAÇ neden kadro dışı bırakıldığını yönetim açıklaması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla