SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Olay Yeri Fotoğrafları

A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteli Begüm'ün başına isabet eden kurşunla yaşamını yitirdiği, sevinçle başlayan kabusla biten kına gecesinden sonra çekilen fotoğraflar, yaşananları anlatıyordu.

Begüm Kartal, arkadaşının kınası için tatilden gelmişti. Battalgazi ilçesinin Adagören Köyü sınırlarında, arkadaşının ailesine ait olan bahçede yapılan kına gecesi için, bahçe ve çevresi süslenmişti. Herşey çok güzel gidiyordu. Çoğunluğunu hanımların oluşturduğu davetliler kendi aralarında eğlenirken, bahçe evinin önündeki balkonda bir sandalyede oturan Begüm Kartal, aniden sarsıldı ve başından oluk gibi kan akmaya başladı. O arada birkaç el silah sesi duyulmuştu. Genç kız vurulmuştu..

İHA Muhabiri Burhan Karaduman tarafından, keyifle başlayan ve kabusa dönüşen kınanın ertesinde, işte bu görüntüler saptandı. Begüm Kartal'ın kana bulanmış sandalyesi ve kına için süslenmiş, kabusun yaşandığı bahçe evi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız