SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte 'Süper' Yiyecekler !

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:47
İşte 'Süper' Yiyecekler !
A- A+ PAYLAŞ
 
ABD'li uzmanlar yedikçe zayıflatan ve hastalıkları önleyen yiyecekleri açıkladı. İşte o gıdalar...
 
ABD'li uzmanlara göre süper yemekler olarak adlandıran yiyecekler, kronik hastalıkları önlüyor, görmeyi geliştiriyor, kemiklerin gelişiminde yardımcı oluyor, zihni keskin tututor ve de zayıflatıyor.
 
Birinci sırada protein deposu olan siyah fasulye yer alıyor. Bir fincan siyah fasulye 15 gram kırmızı etten aldığımız proteine eşit sayılıyor ve herhangi bir doymuş yağ içermiyor. Ardından lif açısından zengin olan yulaf geliyor.
 
Bir porsiyon yulaf sizi gün boyunca tok tutmaya yardımcı olarak aynı zamanda metabolizmayı hızlandırıyor. Folik asit sizin açlığınızı tetiklerken, yarım avakado bu asiti yok ederek size tokluk hissi verir. 
 
Somon balığını kırmızı etten daha fazla tüketin. 1 kap yaban mersini sadece 80 kalori ve yaban mersini anti - aging de bir numarada yer alıyor. Kansere bire bir faydalı olan brokolinin sadece bir dalı 30 kaloriden daha az.
 
Kahverengi pirinci beyaz pirince tercih edin. Hem daha az kalorili hem de bağırsaklarınız için çok daha faydalı. Yapılan araştırmalara göre, günde bir armut yiyen kadınların yemeyenlere göre daha hızlı kilo verdiği görüldü.
 
Antioksidan olan kırmızı şarap cildinizi güzelleştiriyor. Yemeklerden önce yarım greyfurt yemeniz araştırmacılar tarafından öneriliyor. Yemekten önce yenen greyfurt kilo vermenizi hızlandırıyor insulini düşürüyor. 
 
Badem kilo vermenize yardımcı olan bir başka yiyecek. Yeşil çay hem antioksidan hem de kalorileri yakmada önemli bir içecek. Muz ve siyah çikolata hem metabolizmanın hızlanmasını sağlıyor hemde tok tutuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız