SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Tatlıses'in Vurulduğu Videosu!

A- A+ PAYLAŞ

İbrahim Tatlıses'in kurşunlandığı o korkunç görüntüler ilk kez ekranlara yansıdı..

Beyaz Tv’de yaptığı televizyon programı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses’in kurşunlara hedef olduğu o anlar ilk kez ekrana geldi..

TGRT haber'in yayınladığı görüntüler tüyler ürpertici. Görüntülerde Tatlıses'in Beyaz TV"den çıkış anı saniye saniye görüntüleniyor. tatlıses çıktığı sırada iki hayranı yolunu kesiyor ve ünlü türkücü ile resim çektiriyor. Hayranlarıyla ayak üstü konuşan Tatlıses daha sonra şoförünün yanındaki koltuğa oturuyor. Araç hareket ettikten 20 saniye sonra tam ana yola ğzına geldiğinde ise onları bekleyen bir başka araç önlerini keserek 11 el ateş ediyor..

Görüntülerde Tatlıses'in yola çıktıktan hemen sonra iki yolun kesiştiği noktada arabasının nasıl durdurulduğu, nasıl ateş edildiği, korumalarının o an nasıl panikle arabalarından indiği tek tek görünüyor.

Güvenlik kemarısının saniye saniye kaydettiği görüntüler tek kelimeyle tüyler ürpertici. Görüntülere bakıldığında, Tatlıses'in yolunun adeta kesildiği, korumalarının olaya müdahale edemeyecek acemilikte davrandıkları, Tatlıses'in kurşunlandıktan sonra şoförünün aracı nasıl hızla hastaneye doğru sürdüğü gözleniyor.

Bu sırada arkasındaki korumaların Tatlıses gözden kaybolurken vurulduğu yerde bir süre durdukları, bir korumasının da yerdeki kovanları toplamak için indiği görülüyor.

Kurşunlanma anında çevredikilerin kurşun seslerinin geldiği yöne doğru panikle baktıkları, bazı kişilerin o yöne doğru koştukları, Beyaz TV önünde yaşanan panik anları da saniye saniye ekrana yansıyor..

Güvenlik kamerasının o an çevrede olup biten herşeyi dönerek takip etmesi ise akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

İşte Türkiye'nin merakla beklediği saldırı görüntüleri:

http://www.postmedya.com/video.php?id=848

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız