SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte 'Trambüssüz' Trambüsçü!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:25:19
İşte 'Trambüssüz' Trambüsçü!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin toplu taşımacılıkta yeni bir sistem olarak lanse ettiği trambüs araçları için düzenlenen 49.1 milyonluk satın alma ihalesinde,  45.5 milyon lira ile tek teklifi veren Bozankaya Şirketler Grubu’nun midibüs, otobüs ve tramvay karoseri, otobüs kapakları ve kalıp tasarımı imalatı yaptığı öğrenildi.

Ankara merkezli olarak faaliyet yürüten Bozankaya Şirketler Grubu’nun bugüne kadarki en somut projesi tasarımını yaptıkları Karat adı verilen toplu taşıma otobüsü (Fotoğrafta). 10.7 metre ve 12 metre dizel ile 12 metre CNG versiyonlarına sahip olan bu otobüsün dışında Bozankaya Grubu’nun ürettiği herhangi bir toplu taşıma sistemi bulunmuyor.

Raylı Sistemler konusunda AR-GE çalışmaları bulunan ancak bu alanda henüz somut bir sisteme sahip olmayan Bozankaya Şirketler Grubu raylı sistem üreticilerine paslanmaz çelik ve alüminyum tramvay gövde ve alt parça tedarikçiliği yapıyor.

Trambüs ihalesine teklif veren Bozakaya Şirketler Grubu’nun trambüs üretimi ve tasarımı bulunmadığı, Malatya Belediyesi’nin verilen teklifi onaylaması halinde ilk olarak trambüs üretimi yapacağı belirtiliyor.  

Bozankaya A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını Murat Bozankaya yapıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız