SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Uyuşturucu Gömüsü

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:39
İşte Uyuşturucu Gömüsü
A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından yapılan operasyonda, bir evin zemin katında toprağa gömülü sandık içerisinde ele geçirilen 48 kilo 388 gram esrarla ilgili olarak O.A. adlı şahsın mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, bu operasyona ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; 

01/04/2014 günü Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilimiz merkezinde bir ikamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda;

İkamette ve ikametin zemin katında toprağa gömülü sandık içerisinde 40 paketi satışa hazır vaziyette olmak üzere toplam daralı 48 kilogram 388 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve 6 adet eldiven ele geçirilerek el konulmuştur. Operasyon kapsamında O.A. isimli şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli O.A. isimli şüpheli şahıs 02/04/2014 günü “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti)” suçundan hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı Adli Makamlarca TUTUKLANMIŞTIR.

İl Emniyet Müdürü Nuri ULUAYAK göreve başlamasıyla Malatya Polisi uyuşturucu maddenin kullanıcılara ulaşmasını engellemek amacıyla torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik planlı ve projeli çalışmalarını arttırdı.  Son günlerde polis sokak satıcılarına yönelik çalışmalarını artırması sonucunda önemli yakalamalar yapıldı.

Malatya Polisi okul çevrelerinde, parklarda, mahallelerde ve eğlence merkezlerinde sürekli kontroller yaparak zehir tüccarlarının yakalanması için başarılı çalışmalarını yürütüyor. Yapılan operasyonlar Malatya Polisinin torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmamakta kararlı olduğunu göstermektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız