SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Vaziyet!.

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin "istişare (danışma)" toplantısı 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak. Bu toplantıyla ilgili olarak Malatya'da yayın yapan SONSÖZ Gazetesi'ne verilen "garip" ilan, İstişare Toplantısı'nda konuşulması gereken çok şey olduğunu ortaya koydu..

"PARTİZAN ZEKİ ÇIPLAK.."
CHP'nin Cumartesi günü ilçe merkezi binasında saat 14.00'de yapılacağı belirtilen İstişare Toplantısı ile ilgili olarak, geçtiğimiz hafta yerel gazetede duyuru yayınlandı.

Ancak, gazetede ilk gün çıkan ilan "çok garipti".. Gazete ilgililerinin, bazı partililerce getirildiğini ve kendilerinin aynen yayınladıklarını ifade ettikleri, okuyanı da hayrete düşüren duyuruda, CHP'nin merkez ilçe başkanı Zeki Çıplak'ın da adı vardı.

Üstte, gazetede yayınlanan kupürü görülen duyuruda, "Cumhuriyetçi Halkçı Partizan Zeki Çıplak 17 Şubat 2007 günü istişare toplantısına bütün Malatyalıları bekliyoruz.." yazılıydı.

BİR GÜN SONRA..
Aynı gazete bir gün sonra bu kez, altta kupürü görülen ve CHP'nin 6 okundaki ilkelerin "tam doğru olarak yeralmadığı" "düzgün" duyuruyu yayınladı.

Yayınlanan duyurulardaki "garipliklerle" konuşulan CHP'nin yerel yöneticileri, geçtiğimiz 13 Şubat Salı günü Atatürk'ün Malatya'ya gelişinin 76. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törenlerde de bulunmamışlardı.

"Garip" duyuru, katılınmayan Atatürk töreni; CHP'nin Cumartesi günkü İstişare toplantısında konuşulacak çok fazla şey olduğu şeklinde değerlendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız