SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Yeni Emniyet Müdürü

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:00
İşte Yeni Emniyet Müdürü
A- A+ PAYLAŞ

Sürpriz kararname ile merkeze alınan Nuri Uluayak'ın yerine Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Dr. Ömer Urhal (fotoğraftaki), geçtiğimiz Şubat ayında Ankara Elmadağ Polis MYO Müdürlüğü’ne atanmıştı. 

Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans, Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi alanında doktora yapan Ömer Urhal, aynı zamanda Devlet-Güvenlik-İstihbarat-Terörizm, Küreselleşen Dünyada Güvenlik (Milli Güvenlik, Kamu Güvenliği, Örgütlü Suçlar ve Suç İstihbaratı) ve Atatürk İlkeleri ve İnkılapları kitaplarının yazarı. 

Dr. Ömer Urhal’ın özgeçmişi Elmadağ Polis MYO internet sitesinde şöyle anlatılıyor:

“1966 yılında Ankara’da doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. 1989-1994 yılları arasında Konya Emniyet Müdürlüğünde, 1994-1998 yılları arasında Sivas Emniyet Müdürlüğünde,  1998-2003 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde, 2003-2010 yılları arasında Polis Akademisi Başkanlığında, 2010-2012 yılları arasında Erzurum Polis Okulunda görev yaptı. 2012 yılında terfi ederek 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldu. 2012-2014 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. Bakanlık Makamının 11.02.2014 tarihli olurları ile de Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okuluna atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır. Eğitimi ve Bilimsel Çalışmaları: 1988 yılında Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinden mezun oldu. 1993 yılında Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi Anabilim Dalında Yüksek Lisansını ve 1998 yılında da aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünün, Tarih Anabilim Dalı, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bilim Dalında Doktora eğitimini tamamladı. 2007 yılında “Devlet-Güvenlik-İstihbarat-Terörizm”, 2009 yılında “Küreselleşen Dünyada Güvenlik (Milli Güvenlik, Kamu Güvenliği, Örgütlü Suçlar ve Suç İstihbaratı)” adıyla eserleri yayınlanmıştır. Ayrıca, 2010 yılında “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi”, isimli kitap çalışmasının editörlüğünü yapmış ve bu çalışmaya da 7 bölüm yazmıştır”. 

HABER: Savaş BARIŞ, yenimalatya.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız