SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte YMS Başkanının 'Çılgın Proje'si

0
Güncellendi - 2016-07-11 03:00:10
İşte YMS Başkanının 'Çılgın Proje'si
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, mali  ve olağan genel kurulda çılgın projesini açıkladı. Projeyle ilgili hazırlanan dokümanlar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye de sunuldu.

Her kongrede çılgın bir projesiyle delegelerin ve taraftarların önüne çıkan Gevrek’in bu kez ki projesi altyapıya yönelik oldu.

YENİ MALATYASPOR 3 YILLIK GENÇLİK GELİŞTİRME PROJESİ

Yeni Malatyaspor’un mali kongre ve olağan genel kurulunda imza atan delegelere ‘Yeni Malatyaspor 3 Yıllık Gençlik Geliştirme Projesi'nin yer aldığı bir dosya verildi.

 Dosyada neler var?

Altyapıların özerk yönetimi ve bütçelerin garanti edilmesi

Altyapı bütçeleri: Süper Lig kulüplerinde en az 2 milyon TL, Birinci Lig kulüplerinde en az 1,5 milyon TL.

Altyapı bütçelerinin kullanacağı gider ana kalemleri

En az 2 tabii artı 1 suni olmak üzere 3 çim saha

Tam gün çalışan üretken teknik kadro

Performans geliştirme, özel çalışmalar

Okuldan kulübe, kulüpten eve ulaşım, servis

Sporcu beslenmesi en az bir öğün yemek

Kişilik gelişimi, psikolojik destek

Sosyal faaliyet-farkındalık gelişimi

Görsel eğitim

Yabancı dil (İngilizce) eğitimi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

tüfenkcigevrek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • aziz tatlı (7 yıl önce)
    başkanım bu proje gerçekleşirse türkiyede bir ilke imza atmış olacaksınız.özellikle dil eğitiminin olması zaten çılgınca bir düşüncedir tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.tüm desteğimle aziz tatlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    başkan yanınınızdayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    bence alt yapıya para harcanacağına yetenekli gençleri malatyaspor a kazandırmak daha mantıklı. dünyanın her yerinden oyuncu izleyip dünyanın her yerinden genç yetenekleri takıma kazandırmak gerekiyor. azubuke sadık gibi mesela. malatya ile sınırlı kalmamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bu adil gevrek kendini bile aşmış biri vermiş bu listeyi ne çılgınlık ne çılgınlık fason mübarek
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    sportif a.ş kurulması gerekiyor bunu soyleyen yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Çok Çılgın olmuş çok.......... 3 yılda Malatya amatöründen bir tane futbolcuyu Yeni Malatya spora kazandıramayan Malatya futbolunda yetişmiş hiç bir hocaya değer vermeyen bir anlayış belli ki bir kaç Abdurrahman celebinin copy paste, yöntemi ile hazırladığı başlıklarından bile çok yetersiz ve yersiz olan bir Çılgın proje açıklamış komedi
    0
    0
    Yanıtla