SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte YMS'nin Borç ve Alacakları

0
Güncellendi - 2016-07-12 00:54:25
İşte YMS'nin Borç ve Alacakları
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un borcunun 4 milyon 382 bin TL olduğu kaydedildi.

Yeni Malatyaspor'da 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen kongrede Mevcut başkan Adil Gevrek yeniden seçilirken kulübün önümüzdeki sezon tahmini bütçesi de açıklandı.

Yeni Malatyaspor: Sarı kırmızılı takımın önümüzdeki sezon tahmini bütçesinin 22 Milyon TL civarında olması dikkat çekti. Bunun 15 milyon TL'ye yakını transfere harcanması planlanıyor. 1.5 milyon TL'nin de primlere ayrılacağı açıklandı. Geri kalan miktarda diğer giderler için harcanacak.

BANKALARDAN KREDİ KULLANMA YETKİSİ VERİLDİ

Ayrıca kongrede kulübün bankalardan kredi kullanma yetkisi de delegeler tarafından kabul edildi.

Diğer yandan ise Yeni Malatyaspor'a yeni yönetici olan işadamlarının en az 100 bin TL civarında kulübe bağış yapacağı öğrenildi. Yedek listede yer alan isimlerinde 30 bin TL civarında katkı sunması bekleniyor. Tüzük gereği bu paraların kısa bir süre içerisinde toplanması gerektiği de gözden kaçmadı.

BORÇ 4,3 MİLYON ALACAK 2,6 MİLYON TL

Yeni Malatyaspor’un 30.06.2016 tarihi itibariyle borcunun 4 milyon 382 bin TL olduğu açıklandı.  Kulübün borç dağılımı şöyle:

Futbolcu maç başı alacakları-1 milyon 912 bin TL

Yabancı futbolcu alacağı-228 bin TL

Teknik heyet alacağı-109 bin TL

Piyasa borcu-906 bin TL

Aktifbank kredi-979 bin TL

Maliye tahakkuk-29 bin TL

SGK tahakkuk-74 bin TL

Bayelsa Unıted-57 bin TL

Chippa Unıted-85 bin TL

Sarı kırmızılıların alacağının ise 2 milyon 684 bin TL olduğu kaydedildi. Kulübün alacak listesi ise şöyle:

Yardım gecesi-1 milyon 173 bin TL

Yeşilyurt Belediyesi-180 bin TL

Battalgazi Belediyesi-450 bin TL

Nakit Kasa-5 bin TL

Bankalar nakit-485 bin TL

Kulübün elindeki çek ve senet-390 bin TL.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Levent (7 yıl önce)
    Kendi beyanlarina gore yardim gecesi,battalgazi ve yesilyurt belediyelerinden toplam1,8 milyon TL alacaklari gorunuyor. Boyle gostererek borclarini azaltmislar. Bu paralari alabileceklerine inanmiyorum. Kendileri inaniyorsa da ancak kendilerini kandirirlar.Bir sorum olacak. Bu gelir gider tablosu olusturulmadan once Buyuksehir belediyesinden 2016-2017 sezonu icin odeme aldilarmi? Aldilarsa bunu nakit cek senet ne sekilde aldilar? Odeme alindi ise rakam ne ve bu rakami 2015-2016 butcesi hesaplarina dahil ettilermi? Eger para alindi ve bu butceye dahil ettilerse borcun aslinda cok daha fazla oldugu gorulecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (7 yıl önce)
    Eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)
    Yardım gecesinden alacakmı olunurmuş yardım edilipte gelmeyen parayı gelecekmiş gibi görmeyin ne hayırsever vatandaşımız varmış borca yardımseverlik
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    hani kulubun borcu yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    HANİ HİÇ BORCU YOKTU.
    0
    0
    Yanıtla