SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstediğim Futbolcular Alınmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A takımı Malatyaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız'ın istediği futbolcuların alınması için yönetime rapor verdiği bildirildi.

Kocaeli Kartepe Green Park Oteli'nde 20 Temmuz'da birinci dönem kampı tamamlayacak olan sarı-kırmızılı takım, 23 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenecek Kapadokya Cup Turnuvası'na katılacak.

Teknik Direktör Metin Yıldız'ın, kaleci Bora'nın başka takıma gitmek istemesi nedeniyle yerine aynı ayarda bir kaleci alınmasını, Zdenik Senkerik'in Slavia Prag takımına gitmesi nedeniyle forvet, defans ve orta sahaya da futbolcu istediği bildirildi.

Birinci kamp dönemini genelde genç futbolcularla geçirdiklerini, ancak Nevşehir'de düzenlenecek olan ikinci kamp dönemine alınmasını istediği futbolcuların yetiştirilmesini yönetimden talep ettiği öğrenildi. "2.kamp dönemine istediğim futbolcuları alınmalı"dediği bildirilen Yıldız'ın, Kapadokya Cup Turnuvası'nde genç yetenekleri deneyeceği kaydedildi.

Bu arada, Malatyaspor'un altyapı teknik sorumlusu Sinan Alkış, 3 gün yaptıkları seçmeler sonucunda

7 futbolcu adayının ön plana çıktığını ve bu futbolcularla ilgili son kararın takım içerisinde değerlendirildikten sonra verileceğini söyledi.

Diğer yandan, altyapının 2007 - 2008 futbol sezonunun Perşembe günü toplanılarak açılacağı bildirildi. Altyapı Teknik Sorumlusu Sinan Alkış "Esas hedefimiz Malatyaspor profesyonel takımına ve Türk Futboluna yetenikli , karakteri düzgün futbolcu yetiştirmek için çalışmalarımızı büyük bir titizlik ile diğer altyapı kategori hocaları ile çalışmalarımız devam edecektir. 2007 - 2008 futbol sezonunun Malatyaspor'a , Malatya Belediyespor'a ve Türk Futboluna başarılar getirmesini dilerim"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız