SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğim Pasları Alamıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:54
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’un suskun golcüsü İskender Alın, takımın performansının giderek yükseldiğini ifade ederek, zamanla daha iyi olacaklarını söyledi.

Alın, takımın birbirini yeni tanıdığını belirterek, zamanla birbirlerini daha iyi tanıyacaklarını ve bunun sahaya da en iyi şekilde yansıyacağını kaydetti.

Milli takımın maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini kaydeden İskender Alın, “Verilen arayı iyi değerlendirdik. Performansımız giderek yükseliyor. Birkaç hafta sonra daha iyi şeyler yapacağız. Takım yeni oluştuğu için biraz zamana ihtiyacı var. Zamanla herkes bir birini daha iyi tanıyacaktır. Bu haftaki Karabük maçı çok zor bir maç olacak. Bildiğiniz gibi Karabük Süper Lig’den düştü. Çok güçlü bir kadroları var. Zor maç olacak. Ama sahada o gün kim iyi ise, kim çok isterse o kazanır. İnşallah puan ya da puanlarla döneceğiz” dedi.

“KAMPA GEÇ KATILDIM”

Alın, henüz istenilen seviyede olmamasının nedenini kampa geç katılmasına bağladı.

İstediği topları alamamaktan şikâyet eden tecrübeli futbolcu, “Kimse penaltı kaçırmak istemez. Ama o an kaçabiliyor. Dünyanın en iyi futbolcuları da penaltı kaçırıyor. Dediğim gibi kampa geç katıldım, bu bir etken. Takım olarak henüz tam olarak bir birimizi tanımıyoruz. Bu da bir etken. İstediğim topları alamıyorum. Bu da birbirimiz tanımadığımızdan dolayı oluyor. Zamanla bu sorunu aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Alın, terör saldırılarını da kınadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız