SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğim Topları Aldım, Golleri Attım"

0
Güncellendi - 2016-08-22 20:04:10
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ilk hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nun 3-1 yenen Yeni Malatyaspor’un 2 golünü atan Boubacar Dialiba Dıabang, gollerinin devam edeceğini kaydetti.

Bolu’daki ikinci etap kamp çalışmalarında takıma katılan Senegalli yıldız, ilk maçında fırtına gibi esti. Takımın Mersin İdmanyurdu karşısında sergilediği oyun karşısında ileri uçta kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getiren Dialiba, 2 gole imza atarak, takımının galibiyetinde büyük bir rol oynadı.

Karşılaşmanın 18 ve 52. dakikasında ağları havalandıran Senegalli oyuncu, ilk maçta galip geldikleri için mutlu olduklarını, galibiyetlerin devamının geleceğini ifade etti.

Dialiba, takımı adına 2 gol kaydettiği için mutlu olduğunu belirterek, “Önemli olan ilk maçımızı kazanmaktı. İyi bir futbolla, istediğimiz 3 puanı aldığımız için mutluyuz. İlk maçımızı galip tamamladık. Bundan sonrada galibiyetlerin devamı gelecek” dedi.

Takıma uyum sağlamaya çalıştığını dile getiren Senegalli oyuncu, şunları söyledi:

“Çok iyi bir takımımız var. Teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımız bize her anlamda çok yardımcı oluyor. Burada geldiğimde hiç yabancılık çekmedim. Ama ister istemez sahada uyum sorunları olabiliyor. Hazırlık maçlarında bunu biraz atlattık. Mersin İdmanyurdu maçında daha da iyiydi. Kısa süre içerisinde adaptasyon sağlayıp, takıma çok daha büyük katkı sağlamak istiyorum.”

Dialiba, Mersin İdmanyurdu karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını ancak 2 gol atmanın kendisine ayrı bir sevinç kattığını ifade etti.

Takım arkadaşlarının iyi mücadele ettiğini ve bunun karşılığında haklı bir galibiyet aldıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, “Takım olarak galibiyet için elimizden geleni yaptık. İyi mücadele ettik. Galibiyetin geleceğine inanıyorduk. Sahaya çıktık ve elimizden geleni yaparak, haklı bir galibiyet aldık. Bende 2 gol attım. Ama benim gol atmamdan ziyade, takımın galip gelmesi daha büyük önem taşıyor. İstediğim topları alınca ben de iyi oyunu 2 golle süsledim. Bunun devamı gelecek” diye konuştu.

Dialiba, Malatya İnönü Stadı’nda Samsunspor ile oynayacakları karşılaşmayı iple çektiğini belirterek, “Mersin İdmanyurdu deplasmanında taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Muhteşem bir coşku vardı. Şimdiden kendi sahamızda oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarlarımızla bütünleşip, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Bu arada, Yeni Malatyaspor'un Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının 18. dakikasında Pereira'nın kaleye vurduğu topa son anda Dialiba'nın dokunduğu için, golün bu futbolcuya yazıldığı, federasyonun resmi internet sitesinde de maçta 2 golü Dialiba'nın attığı belirtildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir sıtkı (7 yıl önce)
    Helal sana dialiba gollerinin devamını bekliyoruz tüm Malatyalılara sevgiler
    0
    0
    Yanıtla