SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müthiş Bir Mücadele Verdiler"

0
Güncellendi - 2018-08-20 05:43:48
A- A+ PAYLAŞ

  • EYMS Teknik Direktörü Bulut ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, 1-0'lık maçı değerlendirdiler

Evkur Yeni Malatyaspor'un 1-0'lık Fenerbahçe galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Erol Bulut, maçta ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını belirterek, "İstediğimiz 3 puanı aldık." dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu ise, bir hata yaptıklarını ve onda da gol yediklerini bildirdi ve "Rakibimizin kalitesi bu zaten, karşımızda böyle takım bulacağımızı da gayet iyi bir şekilde biliyorduk." diye konuştu.

E.YENİ MALATYASPOR CEPHESİ..

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Futbolcularım 4-3-3'e biraz daha iyi uyum sağladılar. Rakibi biraz daha önde kabul ettik, baskı kurmaya çalıştık. Oyuncularımız bunu da iyi yaptı. Sonuçta istediğimiz 3 puanı aldık" dedi.

Fenerbahçe karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında konuşan Bulut, "Zor bir müsabaka oynadık. Maça istediğimiz gibi giriş yapamadık. 20 dakika Fenerbahçe bizden daha üstündü. 20 dakikadan sonra oyunu biraz dengeledik. İlk yarıda birkaç pozisyonumuz vardı, rakibin de bir kaç pozisyonu vardı. İkinci yarıda sistem değişikliğine gittim; 4-2-3-1'den 4-3-3'e döndüm. Çünkü Fenerbahçe ilk yarıda orta sahadan pozisyonlar bulmaya çalışıyordu. Orada bir değişikliğe gittikten sonra ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya daha iyi sergiledik. Yakaladığımız birkaç pozisyondan birini iyi değerlendirip, 3 puanı almayı bildik" diye konuştu.

Bulut, eksiklerin olmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Sakat olan, hazır olmayan ve bize geç katılan arkadaşlarımız var. Ona rağmen sahaya çıktığımız takım ve yedek kulübesinde olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Müthiş bir mücadele verdiler. Taraftarlarımız da bizi müthiş destekledi, onları da tebrik ediyorum. İstediğimiz 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularım 4-3-3'e biraz daha iyi uyum sağladılar. Rakibi biraz daha önde kabul ettik, baskı kurmaya çalıştık. Oyuncularımız bunu da iyi yaptı. Sonuçta istediğimiz 3 puanı aldık" ifadelerini kullandı.

Bulut, bir gazetecinin, 'Azubuike transfer oldu, yeri dolacak mı?' sorusuna, "Azubuike'nin adale sakatlığı vardı. Beşiktaş maçında bir ihtimal olacaktı ama kulübe gelen bir teklif oldu. Kulübün menfaatlerini de göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Sonuçta iyi bir teklif geldi, yönetimimiz de buna karar verdi. O bölgeye şuan bir kaç arkadaşla görüşüyoruz, bir transfer yapacağız. Transferde biraz geç kaldık. Geç katılan arkadaşlarımız maalesef yüzde yüz hazır değil. Yüzde yüz olmayan futbolcularla sahada oynadık. Sakat arkadaşlarımız var, en kısa sürede aramıza katılacak. Aramızda bugün 19 kişi vardı. Geç gelenler vardı. Böyle oynadık. Önümüzde 3-4 hafta içerisinde tüm takım birlikte çalışırsak, daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" cevabını verdi.

Bulut, bir başka gazetecinin 'Bir kariyer planlamanız var mı?' sorusuna ise "Her hocanın bir vizyonu var benimde olduğu gibi. O vizyonumu geçen sene Evkur Yeni Malatyaspor'da gerçekleştirdim ve yoluma devam ediyorum. Burada da yapacak çok işim var. Onları Evkur Yeni Malatyaspor'da başarmak istiyorum. O yüzden gelecekte ne olacak ne bitecek bir şey söyleyemem. Şuan benim için önemlisi Evkur Yeni Malatyaspor ve burada takımımla birlikte başarılı olmak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

FENERBAHÇE CEPHESİ..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, "Bahaneleri asla sevmem. Biz önümüzdeki hafta kazanmak zorundayız. Fenerbahçe bir kere kazaya uğrayabilir ama iki kere üst üste olmaz" dedi.

Cocu, 1-0 yenildikleri Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Aldığımız skordan dolayı çok üzgünüz. Benfica'yla berabere kaldıktan sonra buraya büyük bir motivasyonla geldik. Ligdeki ikinci galibiyetimizi almak, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyorduk. Topa sahip olma anlamında çok büyük üstünlük kurduk. Yüzde 68 ile topa sahip olduk ama topa sahip olduğumuz böyle karşılaşmalarda kontra atak bekleyen ekiplere karşı 90 dakika boyunca üstünlüğü elde tutmak mecburiyetindesiniz. Bir hata yaptık ve o yaptığımız hatada golle sonuçlandı. Rakibimizin kalitesi bu zaten, karşımızda böyle takım bulacağımızı da gayet iyi bir şekilde biliyorduk. Topa sahip mecbur olmayan, buna ihtiyaç duymayan bir ekiple karşılaşacağımızı biliyorduk" dedi.

Gol bölgesinde yaratıcı olamadıklarını dile getiren Cocu, şunları söyledi:

"Zorlandığımız taraf şu oldu; üçüncü bölgede yaratıcı olamadık. Topu domine ettik, topun bizde kalmasını sağladık ama sonra ortayı, son pası, son bitirici vuruşu, kale önündeki etkinliği istediğimiz şekilde sağlayamadık. Aslında maçın ilk golünü atacak şanslarda önümüzde gelmişti ama olmadı, yapamadık, o ilk golü biz atamadık. İşimizi zorlaştıran taraflardan biride buydu. 1-0 geriye düştükten sonrada yine denemeye devam ettik. Çok risk aldık, ofansif olarak her şeyimizi ortaya koymaya çalıştık. Bazı pozisyonlarda gole de yaklaştık ama öyle anlarda biraz şansında yanımızda olması gerekiyor. Gerçekten bizim için son derece büyük üzüntü veren bir karşılaşma oldu. Bu karşılaşmayı kayıp kapatmak bizim için son derece tatsız oldu."

Cocu, yeni transfer Slimani'ye şans vermesine ilişkin, "Son derece aktif ve hareketliydi. Takım için olması gereken yerlerde gayret gösterdi, takıma katkı sağlamaya çalıştı. Ama tabi alışmak için zamana ihtiyaç var. 2-3 tane gol pozisyonu yakaladı ama bunları golle sonuçlandıramadı. Bahaneleri asla sevmem. Biz önümüzdeki hafta kazanmak zorundayız. Fenerbahçe bir kere kazaya uğrayabilir ama iki kere üst üste olmaz" dedi.

Cocu, orta saha oyuncusu Giuliano'nun yeni bir takımla anlaştığını ve takımdan ayrılacağını açıkladı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Giuliano'nun karşılaşmada forma giymemesiyle ilgili bir soru üzerine "Fenerbahçe'de bir ayrılık daha olacak. Giuliano Fenerbahçe'den ayrılıyor. O da anlaşmasını yaptı. Bu da yeni bir oyuncu aramıza katılacak demektir" dedi.

Cocu, Giuliano'nun sistemine uygun olmadığı ve kadroda düşünülmediği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu: "Onunla çalışmaktan keyif aldım. Zeki bir oyuncu, o yüzden bir çok maçta da onu kullandım. Bu hikaye nereden geliyor bilmiyorum ama kulübün durumunu da anlıyorum. Giuliano ile çalışamayacak olmaktan dolayı üzgünüm."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: EYMS Teknik Direktörü Bulut, maç öncesi FB Teknik Direktörüne başarı dilerken (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Kamil (5 yıl önce)
    Herkes Kaleci volkanı suçluyor,oysa top yere çarpınca ,kontrpleye kaldı ve tutamadı.Bakın tekrar tekrar bakın.Volkan topun direk geleceğini düşünerek ilk büyük hamleyi yaptı.Yani bir tanesi çıkıpta ,guillerme çok iyi pas verdi,aynı güzellikte aleksic attı.Demedi.Olsun yendik mi?yendik.O kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem turan (5 yıl önce)
    Selam sizlere malatyalım Bence harika bir maç oldu futbol hata Oyunudur ama opas orayagelmeseydi O hata olmayacaktı ve gololmayacaktı Önemlisi o topun oraya gelmesiydi ve Geldi gol oldu o harika pası o harika gol Beceriliği muhteşemdi önce bunu görmeleri Lazım yorumcuların volkanın pekte yapacağı Birşey yoktu o topu aleksiç önce önüne alsaydı Yani durdurup vursaydı o gol kacardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gevrettin (5 yıl önce)
    Kombine al diyenler vAr ama kombine alan taraftarın ne yazık ki koltugu kırık. Koca bir sezon başlarken kırık koltukları tamir bile edemeyenyönetime nedenir?
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Bir sonraki maç bilet peşine düşmemek için hadi konbine almaya daha ne bekliyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Başarının en başta gelen mimari Başkan Adil Gevrek i tebrik ederim.Burdaki fransızları düşme eyyamcılarını bir kez daha mahçup etti.stadı doldurmayan taraftarlar hiç konuşmasınlar lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (5 yıl önce)
    DÜN GECE BÜTÜN YORUMCULARI DİNLEDİM HEP VOLKANIN GOLDEKİ YANLIŞ YER TUTUŞUNDAN ,HATASINDAN, YADA PERFORMANSINDAN BAHSETTİLER BİR TANESİ BİLE HARİKA BİR GOL PASINDAN VE HARİKA BİR VURUŞTAN BAHSETMEYE DİLLERİ VARMADI TÜRKİYEDE SANKİ BİR TEKİ 3 BÜYÜKLER VAR GERİSİ YUNAN TAKIMI GİBİ MUAMELE GÖRÜYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Senle aynı düşüncedeyim dün akşam çok sinirlendim anadulu takımı yener büyük takım neden yenilir derler gol atarsın kaleci hatası derler bir tanesi süper gol demedi türkiyede 3 takım varmış gibi gece gündüz 3 takım anlatılıyor. Yeter artık alın 3 takımınızı bir lig kurun 3 takımı oraya koyun bir biriyle oynasınlar sizde yorumlayın bu takımları yüseltende bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Erol hocam saygılar takımı çok güzel hazırlamışsınız. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    biz futbol şehri değiliz. futbol şehri olsaydık o stat dolardı. fiyatlarda ucuzdu. kimse malatyaya futbol şehri demesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (5 yıl önce)
    Hocam tebrikler bu cümlemi herkes not etsin geleceğin milli takım teknikdirektörü sizsiniz. Geçen sene 4 tane meslektaşınızı gönderdiniz bu sene bu sayı kesinlikle 5 veya 6 olacak gibi. Allah yardımcınız olsun sizi seviyoruz ve destekliyoruz. Lütfen lütfen lütfen ne olur bu önümüzdeki hafta Kayseri ye yenilmeyin o Ertuğrul sağlam ile açık kalan görülmemiş bir rovansımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Senin takımının kalitesini sevsinler filip kokoş
    0
    0
    Yanıtla