SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğimiz Gibi Oynayamadık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:45
A- A+ PAYLAŞ

Adanaspor'un Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.

YENİ MALATYA CEPHESİ..

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, puan ya da puanlar almak için geldikleri Adana'dan elleri boş dönmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, "Adana'ya iyi bir netice almak için gelmiştik. Adanaspor'un baskısı vardı ama çok pozisyon yoktu. İlk 45 dakika böyle geçti. İkinci yarıda Adanaspor'un yükleneceğini biliyorduk, oyunda dengeyi kurduğumuz bir anda pozisyon da yakaladık. Boş kaleye golü atabileceğimiz bu pozisyonun devamında top döndü bize gol oldu. O dakikadan sonra istediğimiz gibi oynayamadık açıkçası. Adanaspor'u kutluyorum. Kıyasına bir mücadele vardı. Mücadele sahada olsun. Bunlar güzel şeyler" dedi.

ADANA CEPHESİ..

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise, maç esnasında şehit haberi aldıkları için galibiyetin sevincini yaşayamadıklarını belirterek, "Şehit haberi bizi derinden üzdü. Şehit ailelerinin acısını paylaşıyorum. Taraftarımızın maçtan sonra oyuncularımızı tribüne çağırmasına oyuncularımız bu yüzden gitmemiştir. Sevincimiz kursağımızda kalmıştır. Taraftarımızdan özür dileriz" dedi.

Arın, maçla ilgili değerlendirmesinde de, "Son üç maçta yakaladığımız iyi bir tempo vardı. Bunun devamı için galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Bunun için sahaya çıktı. Maçın başında yüzde 100 bir penaltının görülmemesi düşündürücü. Her şeye rağmen oyuncularımız iyi mücadele etti. Birinci yarı biraz daha durağan geçti. İkinci yarıda kazanma arzusu, istek ve coşku maça başladık ve iki gol bularak maçı aldık. Bu şartlarda oynayan oyuncularımızın alnından öpüyorum. Centilmence mücadele eden rakibimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız