SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğimiz Oyun Ortaya Çıkmadı"

0
Güncellendi - 2018-09-15 22:35:07
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş maçının ardından konuştu. İstedikleri futbolu oynayamadıklarını söyleyen Bulut, Adem Büyük için de “Bu takım için önemli bir isim” dedi.

Beşiktaş’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını söyleyen Bulut, “Defans anlamında iyi işler yaptık ama maalesef hücum anlamında ilk yarıda istediğim oyun ortaya çıkmadı. Paslaşarak rakibi zor duruma sokmak istedik ama bunu golü yedikten sonra yapmaya başladık. Yediğimiz kontrataktan ikinci gol var. 2-0’dan sonra zorlaştı. 1 gol attık ama ikinci golü bulamadık ve mağlup olduk” diye konuştu.

“Adem önemli bir isim”

Maçta gergin görüntüsüyle dikkat çeken Adem Büyük’le ilgili bir soruyu yanıtlayan Bulut, “Adem bizim için önemli bir futbolcu ve bizim kaptanımız. Maçlara baktığımızda, hep taraftarlar onun üzerine oynuyor ya da rakip onun üzerine oynuyor. Adem ligde en çok faul yapılan futbolcu. Bazen kendini erken atıyor ya da verilmesi gereken fauller verilmiyor. Bizim için önemli bir futbolcu Adem” ifadelerini kullandı. Erol Bulut hakemlerle ilgili yorum yapmaktan da kaçındı.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Bülent YAŞAR (5 yıl önce)
    Sezon başında bu takıma solbek lazım santrafor lazım diye yazdıkçaherkes bizi felakat teelali ilan etti.Şimdi her şey açık bakın takımlara son günde aldıkları adamlarla kazandı bursalı sako 2 haftadır atıyor bize alınanlara 3-5 hafta lazmımmış ne güzel transferler alanın elleri kıırlsınyazık o kadar paralara, tasaaruf edene puan vermiyorlar gol atana veriyorlar 3 puanın değeri 2.6 milyon TL yani iyi bir santrofor 2 maç alsa sana 5.2 milyon kazandırıyor bu kadar açık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Iyisiyle kötüsüyle 5 maçta alinan 7 puan var. Takımımıza gerekli transferler yapılmadan en azından 1 golcü alınabilirdi. Veya 1 stoper. Can sağolsun halen 4 takım galibiyet alamadı bu ligde. Daha 29 maç var takımımız her maç ortalama 1 puan alsa ligde kalır. Yorumlarımız takım kalitesine, seviyesine ve gücüne göre olmalı. Bu takımın gücü bu kadar. Hele hocayla hiç alakası yok bu sonuçların. Rize maçını alıp, altla arayı iyice açarız. Kimse kendini üzmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    ŞU TRT DEKİ SPOR YORUMCU AĞIZLILAR,TÜRKİYEDE BAŞKA ADAM YOKMU NE DÜRÜST ADAMLAR VAR İKİ YILDIR TÜRKİYEYE BİLE BİLE EZİYET ÇEKTİRİYOR BU EYYAMCI,GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMEYEN,TRT DEN GEÇİNENLER BURASI ÇİFTLİKMİ BAŞKA YERDE GEZİP YİNE GELİYORLAR,BUNLARIN TORPİLİ KİM, TRT ÇOK AYIP EDİYOR MİLLETİN PARASINI BUNLARA YEDİRİYOR...................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (5 yıl önce)
    Klavye delikanlıları bayağı çoğaldı son zamanda. Takım hakkında olumsuz yorum yapanların stadın yanından bile geçmediklerine eminim. Kıraathanede oyun oynarken bile kafasını çevirip bakmıyordur maça. Kalkmış burada ahkam kesip yorum yaptığını zannediyor. Şayet gerçek Malatya dostuysan bi zahmet maçlara gel. 50 seyirci önünde Beşiktaş'a karşı oynuyorsun . Bu ligi namağlup bitirince sizin gibilerin takdirini kazanacak herhalde bu takım. Onu da çok beklersiniz. Sizin inadınıza bu takım ligde kalacak( gakkoşlar.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    İçimizdeki irlandalılar yine işbaşında. Deplasmanda Beşiktaş ile oynuyorsun yapılan şu yorumlara bak. Sizden ricam kendş takımınız hakkında yorum yapın ( elaziz ) hakkında yani. Bu olumsuz yorumların yapan Malatyalı olması fizik kurallarına aykırı çünkü. Sınuna kadar Erol hocanında futbolcularında, yönetiminde arkasındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Jarun (5 yıl önce)
    Beşiktaş sahasında nasıl yenilir tuh. YAV İŞİNİZE BAKIN HERKES BİR PROF.sonuna kadar TAKIMIN ARKASINDAYIZ.HEP DESTEK TAM DESTEK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Forvet , kaleci, sol bek alınmadı Ali Ravcı ne diyor tasarruf yaptık en güzel tasarruf senin gitmen dur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Cesur bir teknik direktör getirmesi gerekiyor malatyaspor un..aşırı korkak bir takım haline getirmiş..takım hücum yapmasını bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Adem çıkınca takım oynamaya başladı.Takım yenik durumdayken Erol hoca nın 92.dakikada oyuncu değişikliği yapması inanılır gibi değildi.Bunlar nasıl hoca oldular.Takımda revizyon farz olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Haftaya Rize sonuç ne olur düşünmek istemiyorum. Takım atak futbol oynamıyor defansif oyunla başarı gelmez korkak futbol oynuyoruz. Ayrıca takım içerisinde iyi futbol oynayan 3 .4 oyuncu'dan başka oyuncu yok lig sonunda nerede olacağımızı şimdiden kestirmemiz çok zor görünüyor takımın bu günkü futboluylada ileriki günler için hiç ümitlide değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav 3 4 yorumcu var biride sen. Bırakın takımın yakasını.felaket tellallari .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    İstediğin oyun nedir? Erol Bulut... Ortada oyun yok sistem YÖK..Senin mantalitende korkaklık var ve Malatya seyircisinin yanında da korkaklara yer yok..B planın yok..Her maç aynı ilk yarıyı 0-0 bitireyim atarsam attım atmasam 1 puan iyidir..Böyle mantık olmaz..Önce tutsak oyun oynatıyorsun rakip öne geçti mi baskı yapıyorsun..Ama nafile ..o baskıyı o oyunu domine etmeyi 0-0 ken de yapabilirsin..Rakip eksiliyor sen hücum oyuncusu sahaya süreceğin yerde daha hâlâ orta sahayı garantiye almanın derdindesin..Biraz cesaret Erol Bulut biraz cesaret ..Sen haftaya Rize yi yeneme işler daha zor..Zor bir fikstürümüz var..Ona göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (5 yıl önce)
    goztepe macindada eksik takim daha cok atak yapmisti.dakkalar erirken hep ayn pas yaptilar.takip eksik kalan takimlara asil oynanir hic calismamis.
    0
    0
    Yanıtla
  • baykem (5 yıl önce)
    Allah aşkına bizim takım bu olamaz,tanıyamıyorum takım içinde bişeyler oluyor yönetim acilen müdahale etmeli herkes haddini bilmeli kimse malatya sporun üstünde olamaz.Kaptan gemiyi kurtarmalı buz dagına çarpmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (5 yıl önce)
    Hocam,şu kaleciye şütfen yan top çalıştırın.Hiç bir yan topa çıkmıyor.Çıksa bir yumruk vursa defansı rahatlatacak.Ama nerede......
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (5 yıl önce)
    Hep ayni hikaye Yok oynayamadik yok gunumuzde degildik iste boyle oldu felan filan devam Böyle Masallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Adem kendine oynuyor. Mina cok vasat. .teketekte herkes onu geçer...takımı kur hoca.. takım belki iyi olacak ama.formayı hakedene ver..geniş alan oyun bize göre değil..kötü beşiktaş a yenildik
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yazık günah ya her maç sinir krizleri geçiriyorum allah aşkına Erol hoca biraz hücum yapmayı öğret şu takıma sıkıldık artık bu defans oyunundan yenilin ama bizlere güzel futbol izleterek yenilin bilmiyorsan hücum futbol oynatmayı bir yardımcı tut kendine bu işten anlayan yeter lütfen yeter Adem den boatibden vazgeç artık biz usandık sende usan artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    "yenilin" sözünü lügatınızdan çıkarın. Oynarız kazanmak isteriz ama sonuçta yenilmek de olabilir. Kimse yenilmeyi hedef olarak koymaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (5 yıl önce)
    ilk iki maçın kredisini tükettik kendimize gelmemiz lazım rakip kaleyi görünce malatyasporlu futbolcular süt dökmüş kedi oluyor erol hoca takıma şut vurmayı çalıştır abes oldu ama artık goller görmek istiyoruz gol atmadan sadece defansla maç alınmaz. bu arada gilerme dışındaki transferler fos çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Forvet oyuncusu ve de özellikle kaliteli bir isim alınmazsa gol yolların da ki eksiklik hergeçen gün daha gün yüzüne çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    canınız sağolsun.Pepenin kafa golündeki pozisyonda ,pepe topa yükselmeden önce bal gibi sadığı belinden iterek gölünü atıyor.Söyleyen.TRT SPOR programı:Serkan Reçber.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Takım her geçen gün kan kaybediyor.Yeni transferler de fos çıktı.Adem ve Erkan kaşı bir daha sahada görmek istemiyoruz.taraftarın sabrını daha fazla zorlamaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emredersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    ADEM KANKAM DESENE..ADEMLE TAKIM BIR KIŞI EKSIK OYNUYOR..
    0
    0
    Yanıtla