SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğimiz Puanları Alacağız"

0
Güncellendi - 2020-01-05 03:14:23
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü’nün ikinci başkanı Cebrail Baysilan, ilk yarıda hedefledikleri puanı alamadıklarını ifade ederek, ikinci yarıda istedikleri puanları toplamak istediklerini söyledi.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 

İlk yarıda ilk 6 haftalık bölümde puan kazanamayan ancak sonraki bölümde hanesine 15 puan yazdırabilen turuncu yeşilliler, 17.sırada yer almıştı. Malatya ekibi, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. 

Takımın Antalya’daki kamp çalışmalarını takip eden Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü’nün ikinci başkanı Cebrail Baysilan, ligin ilk yarısında teknik direktör Mehmet Ak’ın göreve gelmesinin ardından güzel puanlar topladıklarını ancak bu puanların kendilerini tatmin etmediğini söyledi. 

Baysilan, ligin ilk yarısında 21 puan toplamayı hedeflediklerini ancak olmadığını ifade ederek, “Nasip kısmet, şans bizden yana olmadı. Ama inşallah ikinci yarıda istediğimiz puanları alacağız” dedi.

İkinci yarı hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğine değinen Baysilan, “Devre arası kamp çalışmalarımızı Antalya’da sürdürüyoruz. Takımımız günde çift antrenmanla ikinci yarıya hazırlanıyor. Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Yönetim olarak bizde takımımızı kamp çalışmalarında yalnız bırakmadık. Yönetim olarak 3 gün takımımızla birlikte olacağız. 11 Ocak’ta da kampımızı noktalayıp, ikinci yarının 18.haftasında Bayrampaşa ile oynayacağımız karşılaşma için İstanbul’a gideceğiz. İnşallah Bayrampaşa’yı yenip, yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Baysilan, ikinci yarıda daha çok destek beklediklerini ifade ederek, takıma verilecek destekle birlikte istedikleri sonuçları alıp, yükselişe geçeceklerini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız