SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstediğimiz Sonuçla Döneceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:01
'İstediğimiz Sonuçla Döneceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, "Bu devreyi tahmin ettiğimiz puanla bitirebilirsek, ikinci yarı çok daha kolay olacak" dedi. 

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Tekin, ligde iyi bir seri yakaladıklarını kaydederek, "5 haftalık periyotta 3'te 3 yaptık. Geride bıraktığımız 3 haftada zorlu maçlar oynadık. Bu haftada da Dersim deplasmanına gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Pazarcıkspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını dile getiren Tekin, "Pazarcıkspor genç ve uzun boylu bir takımdı. Buna göre karşılaşmaya hazırlandık. Çünkü çok uzun boylu olmaları onlara bir takım avantajlar sağlıyordu. Bir takım tedbirler aldık. Bu tedbirleri sahada en iyi şekilde yerine getirince, üstünlüğümüz hemen ortaya çıktı. Sonucunda da atılan 3 golle 3 puanı almasını bildik" diye konuştu.

"GELECEK İÇİN ÜMİTLİYİZ"

Tecrübeli teknik adam, takımın ortaya koyduğu performansın kendilerini gelecek adına ümitlendirdiğini söyledi.

Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden Tekin, "Takım, taktiksel bir anlayış içerisinde, takım olma yolunda ve 90 dakika aynı disiplin içerisinde oynaması oldukça sevindirici. Her hafta biraz daha iyiye giderek, hatasız bir oyun anlayışını ortaya koyuyor. Buda bizi sevindiriyor. Dolayısıyla da ilerisi için ümit var oluyoruz. Çalışıyorsunuz, onun karşılığını da sahada görünce futbolcunun kendisine olan güveni daha da artıyor. Buda sahaya en iyi şekilde yansıyor" şeklinde konuştu.

"TAKIM TAM İSTEDİĞİM DÜZEYDE DEĞİL"

İsmail Tekin, takımın istediği düzeyde olmadığını belirterek, takımı devamlı istikrarlı hale getirecek bir çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, takımın yüzde 70'lik bir tempoyla oynadığını kaydederek, şunları söyledi: "Takım şuanda tam istediğim düzeyde değil. Ama ortada istediğim düzeyi yakalayabilecek bir kalite var. Bir düşüşe geçtik. Tabi fizik gücümüzü yükseltirken, bir yorgunluk olacaktı. Kilis Belediyespor deplasmanına bu haftalar içerisinde gitseydik, maç daha farklı olurdu. Önümüzde 2 hafta kaldı ve biz hemen hemen yüzde 70'lik bir tempo içerisinde oynuyoruz. Devre arasını çok iyi değerlendireceğiz. Çünkü ikinci yarıda bu grupta çok daha çetin bir mücadele geçecek. Devamlı istikrarla gidecek bir çalışma yapacağız."

Transferle ilgili yönetimle bir görüşme yapacaklarını belirten Tekin, "Transferle ilgili bazı düşüncelerimiz var. Bunu yönetimle birlikte devre arasında görüşüp, gerçekleştireceğiz. Transferle ilgili şuan için bir şey söylemek doğru olmaz" dedi.

Tekin, Dersimspor maçının kafasındaki bazı düşünceleri netleştireceğini ifade ederek, "Dersimspor maçı takımın performansını en iyi şekilde gösterecek. Dersim deplasmanına gideceğiz ve galip gelmek için mutlaka gol atmamız lazım. Çalışmalarımızı da o yönde yapıyoruz. Maçtan sonra düşüncelerimi de bir karara bağlayacağım" diye konuştu.

"DERSİM MAÇINA ODAKLANDIK"

Ligin ilk yarısını istedikleri puanda tamamladıkları takdirde ikinci yarının kendileri için çok daha kolay olacağını dile getiren tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şampiyonluğa oynuyorsanız, böyle maçlarda puan almak zorundasınız. Orada gücünüzü göstermek zorundasınız. Neticede o maçın yankısı bir sezon boyunca devam edecektir. Bunun yanında rakip takımların size karşı bakışları da değişecektir. Böyle maçları kazandıktan sonra daha net ortaya çıkacak. Biz onun bilincindeyiz. 44 Malatyaspor'un bu kadrosu, Dersim'de puan alabilecek hatta kazanabilecek bir güç içerisinde. Hafta içerisinde yapacağımız çalışmalarla, deplasmanda iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bu devreyi tahmin ettiğimiz puanla bitirebilirsek, ikinci yarı çok daha kolay olacak."

Tekin, Dersimspor maçından istedikleri puanla ayrılacaklarını kaydederek, "Dersimspor'u seyrettim, takımı iyi biliyorum. Savunma ve hücum anlayışlarını çok iyi biliyorum. Onlara karşı koyabilecek ve zaaflarından faydalanabilecek bir oyuncu grubuna sahibim. Bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. Deplasmanda yaptığımız çalışmaları sahaya yansıtabilirsek, istediğimiz sonuçla Malatya'ya döneriz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız