SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğimizi Alamadık Ama.."

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor, İskenderun Demirçelikspor ile yapılacak karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor. 

 
Yeni Malatya Spor,  İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken,  Kaleci Mesut Balkan, iç saha avantajını kullanarak, galip gelmek istediklerini belirtti.
 
"HAYLİ ZORLU GEÇECEK"
 
Mesut Balkan, yeni teknik direktörü Ali Güneş'in 2. Ligi iyi bilen bir isim olduğunu belirterek, "Alanyaspor'da Ali Güneş hocamızla birlikte çalışmıştık. Buraya geldiği için çok memnun olduk. Ali Güneş hocamız bu ligi iyi biliyor. Bu liglerde iyi takımlarda çalışmış ve şampiyonluklar yaşamış bir teknik adam, her gittiği takımı da hedefine ulaştırmış bir isimle beraberiz. Yeni Malatya Spor'a hayırlı olmasını diliyorum. İstemediğimiz bir başlangıç oldu. 3 maçlık periyotta istediğimiz sonuçları alamadık. Bu hafta seyircimizin de desteğiyle birlikte İskenderun Demirçelikspor'u yenerek, çıkışa geçmek istiyoruz. İskenderun Demirçelikspor'da kaliteli bir takım. Karşılaşma oldukça zorlu geçecek. Ankara Kızılcahamam kampında da bir hazırlık karşılaşması oynamıştık. Geçen sezondan da tanıyoruz. Karşılaşmanın bir hayli zorlu geçeceği kesin ama iç saha avantajını kullanarak, seyircimizin de desteğini alarak, galip gelmek istiyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet." ifadelerini kullandı.
 
"GALİBİYETİ ELDE EDECEĞİZ"
 
İskenderun Demirçelikspor karşısında istedikleri oyunu oynayıp, galibiyete ulaşmak istediklerini ifade eden Mesut Balkan, "Her maça aynı ciddiyetle çıkmaya çalışıyoruz. Ancak bazen istediklerimizi yerine getiremeye biliyoruz. Ama şöyle de bir gerçek var ki, dönem dönem iyi futbol oynuyoruz. Maç içerisinde birçok pozisyona da giriyoruz. Kırılma anlarında golü bulabilsek, hem herkese moral olacak hem de öne geçmenin avantajıyla daha iyi futbol oynayabileceğiz. Ama bunu bir türlü yakalayamadık.
Futbol oynamaya çalışan bir takımız. Maçta kapanarak, kontra ataklarla şansa gol bulma değil de, pas yaparak, organize olarak kaleye gitmeye çalışıyoruz. Bu bilinçle ve disiplinle oynamaya çalışıyoruz. Bu yüzden kapanan takımlara karşı daha çok zorlanıyoruz. Ama karşımızda galibiyete yönelik oynayan bir takım varsa, daha denk ve daha iyi bir futbol sahada oluyor. Bu haftada İskenderun Demirçelikspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak, galibiyeti elde edeceğiz" dedi. 
 
"İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLUR"
 
Yeni Malatya Spor'da forvet oyuncusu Mehmet Şen , "Ligde üç haftadır istediğimiz puanları alamadık. Bunun neticesinde Cafer Aydın hocamız görevden ayrılırken, yerine Ali Güneş hocamız geldi. Taze kanın takımlara her zaman faydalı olacağına inanan futbolculardan bir tanesiyim. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor maçını kazanıp, hem yeni hocamız hem de bizim için iyi bir başlangıç olur diye düşünüyorum. Takımımızın da buna gerçekten ihtiyacı var. Sahamızda kendi taraftarımız önünde oynayacağız. İnanıyorum ki, taraftarlarımız Şanlıurfaspor maçında olduğu gibi tribünleri dolduracaktır. Bizde taraftarlarımıza galibiyet sevincini tattırmak istiyoruz. Çünkü üç haftadır oynanan futbolla alınan puanlar bizleri de üzüyor. İyi bir ekibiz. Geçen sezon kaybedilmiş bir play off finali var. Yeni Malatya Spor, Ban Asya ve Süper Ligi hak ediyor. Takımımızı üst liglere taşımak için elimizden geleni yapacağız. İlk hedefimiz İskenderun Demirçelikspor maçını kazanmak. Bu karşılaşmayı üç puanla tamamlayıp, seri galibiyetler yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız