SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediğimizi Alamadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, ligin ilk yarısında istedikleri puanları alamadıklarını kaydederek, ikinci yarıda Malatya camiasının da desteğiyle ligi istedikleri yerde biteceklerini söyledi. 

Ligin ilk yarısında istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Barman, devre arası kampını iyi geçirerek, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini ifade etti.

Barman, ligin ilk yarısında istikrarsız sonuçlar aldıklarına dikkat çekerek, “İlk yarıda 17 maç geride kaldı. İlk maçtan itibaren bakarsak, lige iyi başlayamadık. İlk 2 hafta istediğimiz sonuçları alamadık. Daha sonra toparlanma sürecine girdik. Üst üste 3 galibiyet alıp, iyi bir ivme yakaladık ama yine gerileme oldu. Bezen olmazsa olmuyor. Kampta bu takım çok iyiydi. Lig başladı, iyi futbolculardan istediğimiz performansı elde edemedik. Kendi liglerinin en iyi oyuncularını aldık. Hedefimiz iyi bir takım kurmaktı. Biz kendi kanımızca bunu başardık ama sonuçlar istediğimiz gibi olmadı” dedi.

Devre arası kampını iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Barman,”Bir takım erken form tutarsa, ilk kamp dönemini uzun geçirdik. Bu futbolcuların erken form tutmasını sağladı. Lig başlayınca biraz sıkıntı yaşadık. Teknik heyet değişikliğine gittik. İnşallah devre arasını iyi geçirirsek, bunun olumlu netice vereceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Takımın Sedat Yeşilkaya ve Cihan Yeşilırmak ile yollarını ayırmasını da değerlendiren Barman, şunları kaydetti: “Bütün futbolcular gibi Cihan Yeşilırmak ve Sedat Yeşilkaya iyi futbolculardı. Cihan, geçen yıl formda bir futbolcu idi. Sedat ise kendisini bütün liglerde kanıtlamış bir futbolcu. Bu teknik heyet ve yönetimin ortak kararıdır. Devre arası kampında kendilerinden çok fazla şeyler beklediğimiz futbolcular var. Onlardan istediğimizi alamazsak, yollarımızı ayırmayı düşünebiliriz. Çünkü bizim için her şeyden önemlisi takımın ve camianın başarısıdır. Çünkü bu takım şahıslar üzerine kurulmadı.”

Barman, ligin ikinci yarısı için umutlu konuşarak, “Mehmet Altıparmak hocamız yeni göreve geldi. Hocamız takımla birlikte kamp çalışması yapmadı. Takımla çok fazla çalışma ortamı da olmadı. Bayrampaşa maçında yenilgiyi taraftarlarımız hazmedemedi. Bizim gibi onlarda çok üzüldü. Ama bu en çok futbolcu, teknik heyet ve bizleri üzüyor. Bunun yanında taraftarlarda çok üzülüyor. Çünkü yağmur, çamur demeden her yerde takımımızı destekliyorlar. Bu noktada onlardan özür diliyoruz. İnşallah ligin devre arasını yani Antalya kampını iyi geçirip, olumsuz düşünceleri ortadan kaldıracağız” ifadesinde bulundu.

Camiaya da bir çağrıda bulunan Barman, “Ligin ilk yarısında istediğimiz puanları alamadık. Ama ikinci yarıda da taraftarlarımız ve camiamız bizlerden desteklerini esirgemesinler. Ligin ilk yarısındaki gibi bizi desteklemeye devam etsinler. İnşallah herkesin istediği gibi ligi bitireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız