SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstediğinizi Cumhurbaşkanı Dikeyim'

A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, iktidara gelmeleri durumunda mazotun litresini 80 kuruş yapacaklarını söyledi.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Malatya'da partisince Çırağan Düğün Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Baş, burada yaptığı konuşmada, iktidara gelmeleri durumunda mazotu 80 kuruş yapacaklarını ve bununla ilgili çalışmalarını da tamamladıklarını belirtti. Baş, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de, "275 vekil verin bana, istediğinizi cumhurbaşkanı olarak oraya dikeyim" diye konuştu.

Türkiye'de şuanda en önemli sorunun terör olduğunu söyleyen Baş, Filistin örneğini vererek, "Türkiye'de şuanda en önemli sorun terördür. Filistin bugün devletine sahip olamıyor, insanını koruyamıyor. İşte bizim sonumuzu da böyle yapmak istiyorlar. Hepimiz bir milletiz, bir devletiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız