SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstediysem Malatya İçin!..'

A- A+ PAYLAŞ

Guinnes rekorlar kitabına girmek için zaman zaman gösteri yapan Tekvandocu Battalgazi Özçınar, kimseden zorla sponsorluk parası almadığını belirtip, "Kimden sponsorluk istediysem Malatya ve ülkem içindir" dedi.

Tekvandocu Battalgazi Özçınar yaptığı yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde Malatya'da Ali Albay adındaki şahıs bir basın toplantısı yaparak beni karlamıştır. Albay'ın yanındaki esnafa da borcum yoktur. Yapacağım etkinliğe sponsor olmuştur. Ben Tekvando Federasyonu'na kayıtlı 0001386 sicil numaramla kayıtlıyım. Siyah kuşak 5'tan belgeli olduğuma federasyon sitesinden bakabilirsiniz. Ayrıca şu anki milli takım antrenörü Nedim Türk Malatya'ya kazandırmış olduğum Avrupa şampiyonu ve milli takım antrenörüdür. Ayrıca 1996 yılında 16 Mayıs'ta Bandırmada öğrencim Aylin Üstün ile birlikte dünya şampiyonası kampına katıldık. Bunların hepsi federasyonda mevcuttur" ifadelerini kullandı.

"Guinness rekor kitabı için herkes yarışır. Bunun için e hiç bir kuru ya da kuruma danışmak zorunda değilim ve izin almak zorunda değilim. Sporcuyum ve kendi adıma girerim. Etkinliğim içinde sponsor arayabilirim" diyen Özçınar, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

"Tekvando Federasyonu il temsilcisi Murat Turgut var. Murat hocayla iki hafta önce konuştum. Hatta bana uluslar arası kayısı şampiyonası düzenleyeceğiz. Sen de burada bir rekor denemesi yapabilirsin dedi. Yani en yetkili il temsilcisidir. Kimden sponsorluk istediysem Malatya ve ülkem içindir ve her etkinliğimi Wushu il temsilcisi Uğur Evren başkanlığında ve noter huzurunda gerçekleştirdim. Kimseden zorla sponsorluk almadım."

Kendisini Tekvando Fedarasyonu basın kurulu üyesi olarak tanıtıp Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapan Ali Albay, Battalgazi Özçınar'ın milli antrenör ve şampiyon olmadığını iddia edip, gösteri ve sponsorluk adına Özçınar'ın esnafları dolandırdığını ileri sürmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız