SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstek Yok Ama Yer Ayrıldı!..

A- A+ PAYLAŞ

İl Spor Güvenlik Kurulu, vali yardımcısı Orhan Çiftçi başkanlığında toplanıp, hafta sonu oynanacak Malatyaspor-Galatasaray maçında alınacak güvenlik önlemlerini görüştü.

Emniyet yetkilileri, Galatasaray maçında üst düzey önlemler alındığını açıkladılar. Karşılaşmada 800 civarında güvenlik görevlisi stat içi ve dışında hazır bulunacak.

Toplantıya Malatyaspor adına katılan yönetici Ali Cengiz, şu ana kadar Galatasaray kulübünün bilet talebi olmadığını, ancak Malatya’da bulunan Galatasaray taraftarları dikkate alınarak, yerlerinin ayrıldığını söyledi. Bilindiği gibi Malatyaspor, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafındaki açık tribünde, İnönü Stadı’nın yüzde 5 kapasitesine denk düşen, yaklaşık 500 kişilik yeri konuk takıma ayırıyor.

Cengiz, taraftarların maça yabancı madde (pet şişe, bozuk para, çakmak gibi) ve çocuk getirmemelerini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız