SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstenmeyen Olaylar Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Derebeyleri Taraftarlar Derneği'nden yapılan açıklamada, Yeni Malatya- Bugsaş maçında meydana gelen olaylara değinilerek, bunların geride bırakılarak, birlik olma zamanının geldiği belirtildi.

Derneğin açıklaması şöyle:

"6 Mart Pazar günü İnönü Stadı’nda oynanan Malatyaspor-Bugsaşspor karşılaşmasında istenilmeyen olaylar yaşanmıştır.

Olaylar herkesi olduğu gibi bizleri de üzmüştür. Karşılaşmanın Y. Malatyaspor’un mağlubiyeti ile devam ettiği sırada, tribünde bir taraftar yenilginin moral bozukluğu ile yönetime tepki vermiştir.

Başkan Emin Katipoğlu ve yöneticiler ile taraftar arasında gerginlik büyümüş iki tarafında tasvip etmeyeceği o anki sinirlerin gerginleşmesiyle istenilmeyen olaylar meydana gelmiştir.

Artık bunlar geride kaldı..

Taraftar arkadaşımız bizim dernek kurucularından İdris Payza’dır. Kalbinde zerre kadar art niyet yoktur. Futbol aşığı bir insandır.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’da aynı şekilde yenilgiye ve çıkan olaylara çok üzülmüştür. Başkan Katipoğlu’nun, Yeni Malatyaspor’un başarısı için elinden geleni yapmaya çalışan, içinde kötü niyet olmayan bir kişilik olduğunu çok iyi biliyoruz.

Biz Derebeyleri Taraftarlar Derneği olarak, iki tarafında bu olaylardan çok üzüldüğünü ve olayların yaşanmaması gerektiğine inandıklarını biliyoruz.

Bir daha yaşanmayacağına inandığımız olayların geride dostluk ve kardeşliği perçinleştireceğine inanıyoruz.

Artık her herkesin bu tatsız olayları konuşmaya değil, nasıl birlik-beraberliği sağlamalıyızı konuşmalı diyoruz.

Birlik-beraberliğin başarının temel direği olduğu hepimizin malumudur.

Hepimiz bir ailenin bireyleriyiz.. O yüzden birbirimize kötü günde sahip çıkmalıyız. Kucaklaşıp, Yeni Malatyaspor’umuzun başarasını nasıl yukarılara çıkartabilmenin hesapları içinde olalım..

Gün, birlik-beraberlik günüdür."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız