SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İsterseniz Matkapla Kazıyın!'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal seçim gezilerini sürdürüyor.

Çavuşoğlu ve Turgut Temelli'de vatandaşlarla bir araya gelen Şarapnal, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Malatya Elektrik Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Şarapnal, “Ben sizinle, siz de benimle birlikte büyüyeceksiniz. Hep beraber birlikte hizmetler üreteceğiz. Malatya’nın sorunları çok büyük. Ancak, bu sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Hakkımda bulabileceğiniz olumsuz hiçbir şey yok. İsterseniz matkapla kazın hakkımda olumsuz hiç bir şey ile karşılaşmayacaksınız” dedi.

Şarapnal, daha sonra Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Altaş’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Altaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel yönetimlerin başarılı olması ülkenin başarılı olması için çok önemli. Bu nedenle yerel yönetimleri önemsiyoruz. Bizde mesleğimiz gereği biliyoruz ki, bir ülkenin kalkınması vergi oranları ile doğru orantılıdır. Yerel yönetimlerinin şeffaf ve hesap verir olması çok önemli” dedi.

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, yerel yönetimlerin yatırım yaparken iyi bir analiz yapması gerektiğini ifade ederek, “Bireyin muhasebe anlayışı olmaz ise ekonomik analiz yapamaz. Toplumlarında ekonomik analiz yapması gerekmektedir” diye konuştu.

Şarapnal daha sonra Malatya Elektrik Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf İnan, Şarapnal’ın deneyimlerinin Malatya’nın kazanımları için önemli olacağını söyledi.

Şarapnal ise, Meslek odalarının topluma hizmet üretmekte önemli bir misyon üstlendiğini kaydederek, “Kaliteyi artırmak, kaliteli düşünmek ile mümkün oluyor. Ülkemizin enerjisi ve enerjisini kullanabilmesi topluma hem artı değer üretme noktasında hem de istihdam oluşturma noktasında önemli bir yer tutuyor. Kentsel dönüşüm uygulanması planlanan mahallelerde, alan planlanırken oranın enerjisini karşılayabilecek bir düşünce oluşmamış. Kentsel dönüşüm uygulanacak olursa o alanda bir trafo oluşturulmalı” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız