SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstesem Onu Vururdum!"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kavga esnasında av tüfeği ile ateş açtığı esnada, olayla ilgisi olmayan bir kişinin ölümüne neden olan sanık, "Son derece üzgünüm" dedi. Olaya neden olan şahısın ismi ise yapılan keşifte ortaya çıktı.

Malatya merkeze bağlı Sütlüce Köyü'nde 16 Ocak 2011 tarihinde meydana gelen kavga olayında İsmail G.'nin (21) av tüfeği ile ateş açması sonucunda, olayla ilgisi bulunmayan Mehmet Yıldırım (39) hayatını kaybetti.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davanın duruşmasına tutuklu sanıklar İsmail G. ve Mahmut G. ile sanık avukatları Abdulvahap Göçer, Soner Demirci ve mağdur avukatı Bayram Taşkın katıldı.

Duruşmada, söz alan mağdur avukatı Bayram Taşkın, keşifte dinletilen tanık beyanlarına göre, kavga esnasında Ramazan A. adlı şahısın sanık İsmail G.'ye silah doğrulttuğu, İsmail G.'nin de ateş açması esnasında Mehmet Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini belirterek, bu şahısın da olayda sorumlu olduğunu iddia ederek, hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Cumhuriyet Savcısı ise, keşif yerinde dinlenen tanık beyanlarına göre, olayda İsmail G. ve Mahmut G.'nin Ramazan A.'yı hedef alarak ateş açmaları nedeniyle müşteki sıfatıyla adına çağrı kağıdı çıkartılmasını, sanıklar İsmail G. ve Mahmut G.'ye tehdit etmekten de, Cumhuriyet Başsavcılığı'na hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Sanık avukatı Abdulvahap Göçer, müvekkilinin tahliye edilmesini talep etti. Sanık Avukatı Soner Demirci de müvekkilinin uygun görülecek şekilde tahliyesini talep etti.
Duruşmada söz alan sanık İsmail G., "Ben vurmak isteseydim, Osman A. tam karşımdaydı, onu vururdum. Olayla hiç ilgisi olmayan Mehmet Yıldırım'ın ölmesinden dolayı son derece üzgünüm. Böyle bir niyetim yoktu" dedi.

Mahkeme heyeti, olaya sebep olduğu iddia edilen Ramazan A. ile ilgili olarak, dosyanın Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine, dinlenilmeyen tanıkların zorla getirilmesine, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileriki bir tarihe erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız