SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsteyince Neler Başarılır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:44:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya’yı çeşitli spor dallarında temsil eden ve dereceler elde ederek şampiyonluklar kazanan öğrencileri makamında kabul etti. 

İlk olarak 15-16 Nisan tarihlerinde Ankara da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında 11 birincilik, 8 ikincilik, 4 üçüncülük elde eden Akşemseddin İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu bünyesinde faaliyet gösteren Akşemseddin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şahin Acet, Okul Müdürü Vahap Tokmak, Müdür Yardımcısı ve Kulüp Temsilcisi Fatma Polat, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Keklikçi ile şampiyon öğrencileri kabul eden Vali Şahin, öğrenciler ile öğretmenlere hediye verdi.

Vali Şahin, öğretmenlerinin yaptığı tercümanlık aracılığı ile öğrencilere hitaben “Sizler azmedince, isteyince nelerin başarılabileceğini tüm sağlıklı olan, engelli olan herkese de göstermiş oldunuz, ispat etmiş oldunuz. İnşallah bundan sonra çok daha büyük başarılara ulaşacaksınız, Milli takıma giden sporcularımız var, zannediyorum hepiniz kısa zamanda milli takımlarımıza gideceksiniz, Türkiye’nin göğsünü yurt dışında da kabartacaksınız, bayrağımızı orada da göndere çekeceksiniz. Sizlere ve sizleri yetiştiren öğretmenlerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ve Batman’da düzenlenen 2013-2014 sezonu Okul Sporları 13-14 Yaş Grekoromen Stil Güreş Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Ali Taşboru’ yu antrenörü Muhammet Mercimek ile birlikte makamında kabul eden Vali Şahin, öğrenci ve antrenörünü tebrik edip çeşitli hediyeler vererek şampiyon güreşçinin ileride yıldızlar ve gençler müsabakalarından sonra milli takımda da başarı elde etmesi temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız