SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstifa Eden Bakan Bayraktar'a Büyük Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:03:55
İstifa Eden Bakan Bayraktar'a Büyük Tepki
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada Erdoğan Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Bayraktar için 'Tek kelimeyle yazıklar olsun, Bayraktar'ın yaptığı bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir' dedi. 

"BAŞBAKAN'A İHANET EDİYORSUN"

'Sen kalıbının adamı değilmişsin' diye açıklama yapan Metiner, Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Başbakan seni o koltuğu oturttuğunda iyiydi hoştu, o zaman emir eri gibi karşısında duruyor, itaat ediyordun. Şimdi ise o koltukta oturmayacağını anlayınca iftiralar atıyor, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet içerisine giriyorsun. Bu senin kişiliğini gösteriyor, diye konuştu.   

"BAYRAKTAR'A BİR DAYATMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Metiner, Erdoğan Bayraktar'ın bahsettiği gibi bir dayatmanın söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Metiner, kamuoyundaki algıdan dolayı Başbakan Erdoğan'ın takdir hakkını kullandığına dikkat çekti. 

"BAYRAKTAR, GÜLER VE ÇAĞLAYAN'DAN ADAMLIK DERSİ ALSIN"

Bayraktar'ın İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'dan dürüstlük ve adamlık dersi alması gerektiğinin altını çizen AK Partili Metiner, Bayraktar'ın bu davranışı çirkin ve terbiyesizcedir, dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız