SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstifa Etmedi, Alındı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:54:36
A- A+ PAYLAŞ

Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanlığına Zafer Bektaş’ın (soldaki) atandığı bildirildi. Eski başkan Serkan Altıntop (alttaki fotoğrafta) ise, düzenlediği bir basın toplantısıyla istifa ettiğini açıklamıştı.

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Serkan Altıntop Osmanlı Ocakları Genel Merkezi Disiplin Kurulu'nun almış olduğu karara istinaden, Osmanlı ile örtüşmeyen hareketlerinden dolayı, kurumumuzu rencide etmek isteyerek görevden alınmasını hazmedememiş olacak ki, Sayın Başbakanımızın Osmanlı Ocaklarından haberi olmasına rağmen basın toplantısı düzenleyerek kurumumuza ve AK Parti ailesine yakışmayan tutumlar ve açıklamalar sergilemiştir. Başta Genel Başkanımız Muhammed Emin Canpolat ve teşkilatımızın yönetim kurulu üyeleri, ataması ve üyeliği dahi olmayan sürece bırakılmış, Serkan Altıntop ismini ihraç etme kararından sonra görevden istifası değil, alınması söz konusu olmuştur. Bugün Ankara'da bulunan Osmanlı Ocakları Genel Merkezi'mizi ziyaret eden Sayın Zafer Bektaş'ın ataması yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi: 

“Görev Belgesini Genel Başkanımız Muhammed Emin Canpolat verirken, yaka rozetini Doğu Anadolu Bölge Başkanımız Sedat Sekmen takmıştır.Teşkilat Başkanımız bu üzücü olaydan ötürü Malatya'ya 2 yıl atama yapılmaması teklifini yapmış, Genel Başkanımızdan oluru alınmamış ve atama yapılmıştır.”

NE DEMİŞTİ?

Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanlığı görevini yürüten Serkan Altıntop, Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Gazeteciler Cemiyeti’nde, Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanlığı yöneticileriyle birlikte basın açıklaması yapan Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanı Altıntop, “5 Mart 2014 tarihi itibariyle Osmanlı Ocakları il Başkanlığı görevini yürütmekteyken bugün yönetimle birlikte almış olduğumuz karar neticesinde Osmanlı Ocaklarından istifa ediyorum.

İstifa etmemizde hiçbir kişi, kurum yada kuruluşun etkisi yoktur. Tamamen Osmanlı Ocakları genel merkezinin takınmış olduğu tutumdan ötürü istifa etmiş bulunmaktayız. Osmanlı Ocakları genel merkezinin ilgisiz tavırları ve yalan yanlış bilgileri bizi istifaya zorlamıştır” ifadelerini kullanmıştı.

Altıntop, “ Osmanlı Ocakları Genel Merkezi, AK Parti ile bire bir bağlantısı olduğu bize söylenmesi nedeniyle Malatya İl Başkanlığı görevini almıştım. AK Partili büyüklerimizden aldığımız bilgiye göre, Osmanlı Ocakları’nın AK Parti ile bir alakası olmadığı bize söylendi. Bizim liderimiz AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz AK Parti içinde çalışmaya devam edeceğiz” demişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız