SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstifa Etmedi, Görevden Alındı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:37
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi  İl Başkanı Mehmet Erdem, istifa ettiğini açıklayan ve eleştirilerde bulunan Pütürge eski İlçe Başkanı Ahmet Ayhan’ın, parti genel merkezince 6 Ekim 2015 tarihinde görevden aldığını ve ilçe teşkilatınında kapatıldığını belirtti. Erdem, genel merkez tarafından ilçe başkanlığı görevine yine 6 Ekim 215 tarihinde Ramazan Baytekin’in atandığını da ifade etti.

MHP  Pütürge eski ilçe başkanı Ahmet Ayhan’ın, 14 Ekim günü (dün) Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında  partisinden istifa ettiğini açıklaması ve bazı  eleştirilerde bulunması sonrasında MHP İl Başkanı Mehmet Erdem açıklamada bulundu.

Erdem, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin imzasıyla MHP İl Başkanlığı’na gönderilen yazıda Pütürge İlçe Teşkilatının yeni bir atama yapılıncaya kadar kapatıldığının belirtildiğini ifade etti.

Erdem, Gene Merkez tarafından aynı tarihte İlçe  yönetimini oluşturması için başkanlık görevine Ramazan Baytekin’in  görevlendirildiğine ilişkin yazının da  Teşkilat Başkanlığınca gönderildiğini belirtti.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem açıklamasında, “Pütürge İlçe Başkanlığımız 06/10/2015 tarihinde Genel merkezimizce kapatılmış olup; İlçe Başkanı Ahmet Aslan'ın  görevi sona ermiş ve aynı tarihte  Ramazan Baytekin  görevlendirilmiştir.  Ramazan Baytekin'in Yetki belgesi gelmiştir.  Eski ilçe Başkanı Ahmet Aslan'ın İstifa ettiği doğru olmayıp,  Pütürge ilçemiz 10 gül evvel  kapatılmıştır.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız