SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstifa Kararı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da yönetim ve teknik heyet istifa kararı alırken, mevcut futbolcular da takımdan ayrılacaklarını açıkladılar.

Malatyaspor'da son yaşanan gelişmeler sonrasında dış transferde prensip anlaşmasına varılan ancak peşinatları ödenemeyen futbolcuların hepsi tesisleri terk etti. Yaşanan kaos sonrası yönetim ve teknik heyet istifa kararı alırken, mevcut futbolcularda takımdan ayrılmak istediklerini açıkladı. Futbolcular aralarında sözcü olarak seçtikleri takım kaptanı Celil Sağır'a, bu şartlarda takımda oynamak istemediklerini açıkladılar. Genel menajer Cem Yücel ile bir toplantı yapan Celil Sağır, bu isteği Yücel'e iletti.

Toplantı sonrasında bir açıklamada bulunan takımın Malatyaspor Genel Menajeri Cem Yücel, "Takıma yeni gelen futbolcuların hepsi tesislerden ayrıldı. Mevcut kadroda bulunan futbolcularımız ise bu şartlarda takımda oynamak istemediklerini ve sözleşmelerinin feshedilmesini istediklerini bizlere ilettiler. Biz de takım kaptanı Celil Sağır ile bir toplantı yaparak, bu isteklerini görüştük. Biz de yönetim ve teknik heyet olarak istifa kararı aldık" dedi.

Öte yandan futbolcuların ayrılma isteğiyle ilgili bir açıklamada bulunan Celil Sağır, "Malatyaspor'un menfaati açısından yönetimimiz özverili bir çalışma yaptı. Biz de futbolcular olarak bu özverili çalışmaya destek verdik. Ancak yönetimin bu çalışmasına karşılık valilik, belediye ve milletvekilleri verdikleri sözleri yerine getirmedi. Başka şehirlerde bakıyoruz, takımlara inanılmaz destekler veriliyor. Ancak bu desteklerin aynısını Malatyaspor görmedi. Futbolcular olarak takımda oynamak istemediğimizi
ifade ederek, tepkimizi koyuyoruz. Bu tepki anlaşılır mı ? Onu da bilmiyorum. Ben, futbolculuk hayatım boyunca bu kadar sahipsiz bir başka takım görmedim. Malatyaspor var mıdır ? Yok mudur ? Bu aşamada bunu düşünmek gerekirken, herkeste bir vurdumduymazlık var. Yönetim takım için bu kadar mücadele ederken, kimsenin destek vermemesini anlayamıyorum. Yazık, sadece yazık. Koskoca bir camia böyle sahipsiz olamaz. O yüzden biz de takımdan ayrılmak istediğimizi ilettik. Zaten bu kadroyla takım küme düşer. Kimse de küme düşecek bir takımda oynamak istemez. Ben, Malatyalı olmadığım halde takımın haline üzülüyorum ve uyuyamıyorum. Acaba şehrin ileri gelenleri üzülüyor, uyuyabiliyor mu ? Artık dönüşü olmayan bir yoldayız. Şartlar düzelmezse futbolcular takımdan ayrılmak istiyor. Malatya ikinci vatanım olduğu için bunları söylüyorum. Yoksa ben de banane deyip, çeker giderdim. Ama Malatyaspor'u seviyorum. Bunun için bunları söylüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız