SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstifa Nedenini Açıkladı

0
Güncellendi - 2016-09-14 21:55:21
İstifa Nedenini Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Akçadağ Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Polat, neden istifa ettiğine açıklık getirdi.

Partinin 1 Şubat 2015 tarihinde Akçadağ ilçesinde gerçekleştirdiği kongre ile Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildiğini anımsatan Ahmet Polat, “Bugüne kadar partime ve ilkelerime bağlı kalarak partime hizmet etmek gayreti içerisinde oldum. Siyasete girmemin tek nedeni AK Partiye ve ilçeme hizmet etmekti. Ama bu hedefler doğrultusunda çalışmamıza uygun bir zemin bulamadık. Mevcut yönetim, görev yaptığım süre içerisinde bizlere destek vermedi, sahip çıkmadı .İstifa kararını tamamen yönetimsel düşünce farklılıkları, çalışma şekillerinin uyuşmaması ve bu ortamda partime daha fazla faydalı olamayacağımı düşünmemden dolayı vermiş bulunmaktayım kimseyle bir alıp veremediğim yok, şahsi meselem yok" dedi.

"Her zaman partimin yanında olacağım"

AKP’de siyaset yapmaktan hep onur ve gurur duyduğunu ifade eden Polat, “Bu çatı içerisinde istediğim koşul ve şartlar oluştuğunda ve bana görev düştüğünde partime ve Akçadağ'ımıza hizmet için her zaman var olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Hiçbir zaman bir yol ayrımı değildir. Ben hep bu partinin bir neferiyim. Kesinlikle AK Parti üyeliğinden ayrılmış değilim. Her zaman daha önce de olduğu gibi yönetimde olmadığım dönemlerde de hep partime hizmet için görev yaptım, değişik kademelerde göreve devam ettim sadece Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi bırakıyorum. Her zaman partimin yanında olacağım, çalışmalarında elimden geldiği kadar destek olmaya çalışacağım. isimler, rütbeler, makamlar değişir ama dava şuuru oldukça, davayı taşıyacak yürekli kadrolar oldukça Allah'ın izniyle kervan, uzun ince yolda yürüyüşüne devam eder. İnşallah bu kervan çok daha güçlü bir şekilde yürüyüşüne devam edecektir. Bizim o konuda gönlümüz çok rahattır. Bunu herkesin bilmesini istiyorum"diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız