SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstifa Sinyali

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik heyet olarak son noktaya geldiklerini, istifa kararı alabileceklerini söyledi.

Transfer ile ilgili bir şey yapamadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Hoş olmayan şeyler oluyor. Şu ana kadar beklentilerimiz gerçekleşmedi. Kayserispor maçına dahi genç futbolcularımızı çağırmak zorunda kaldık. Gerçekçi olmak lazım, bu kadroyla bütün sezon bir yere gidilemez. Takıma mutlaka transfer yapmamız şart. Ancak bu şartlarda nasıl transfer yapacağız, onu da düşünüyoruz. Her gün kan kaybediyoruz. En son ısrarla kalmak istemesine rağmen Caner'i kaybettik. Ellerimiz iyice taşın altında ezildi. Destek bekliyoruz. İnşallah bu desteği gösterirler. Zaman bizim için her geçen gün daralıyor. Artık yavaş yavaş bizim de hamle yapma zamanımız geliyor" dedi.

Teknik heyet olarak istifa kararı alabileceklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Artık bir şeyler görmezsek, biz de bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Ben sabırlı bir insanım. Görev başında olduğum kulüplerde sonuna kadar gittim, ancak bu takımda futbolcuların geleceği için ayrılma kararı alabiliriz. Ekibimle beraber düşünüyoruz. İnşallah gerek kalmaz, ancak şartlar oluşmaz ise hamle yapmamız gerekecek" şeklinde konuştu.

Bu arada Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, Ankaraspor ile anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu Caner Ağca, Malatyaspor'dan ayrılmak istemediğini, ancak şartların bu yönde geliştiğini söyleyerek, "Yönetimle bir görüşme yaptım. Malatya ve Malatyaspor'dan ayrılmak istemiyordum. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile de bu konuyu paylaştım. Ancak şartlar istediğimiz yönde gelişmedi ve ayrılmak zorunda kaldım" dedi.

Öte yandan Malatyaspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda Altay ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre, açık ve misafir tribünü 2 TL, maraton tribünü 5 TL, kapalı tribünü 10 TL ve VİP 15 TL olarak belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız