SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstifaya Hazırım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-0'lık skorun ardından Malatyaspor için iyi olacaksa istifa etmeye hazır olduğunu söyledi.

Futbol adına gerekli olan şeyleri sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Karabükspor çok iyi oynadı. Biz de birçok eksiğimiz olmasına rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. Bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz, ama ateş hattı içerisinde yer alıyoruz. Buradan nasıl çıkarız, bunun bir çaresini bulup ne gerekiyorsa onları yapmamız lazım. Eğer ki, Malatyaspor için iyi olacaksa istifa etmeye hazırım. Ama ben hiçbir zaman görevden kaçmayı düşünen bir yapıya sahip değilim. Bizden daha iyi yapacak biri varsa, bizden daha iyi bir şey yapacak birileri çıkarsa ve yönetimimiz de bunu bu şekilde düşünürse her zaman görevi seve seve teslim etmeye hazırız" diye konuştu.

Takımda sorunların hala devam ettiğini dile getiren Hamzaoğlu, "Bizim düşündüğümüz istediğimiz oyuncuların hiçbiriyle maalesef transfer döneminde sorunlarımızı halledemediğimiz için anlaşamadık. Maddi sorunlar hala devam ediyor. Mücadelemiz devam ediyor, ama görüyorsunuz rakiplerimiz transfer yaparak güçlendiler. İşin gerçeği bazı takımlara gücümüz yetmiyor. Bu takımlara karşı her zaman üst düzey mücadele etmek zorundayız. Bunu kaç maç, hangi oyuncu, hangi takım sürdürebilir. Gerçekten işimiz zor ve yapabildiğimiz kadar mücadelenin içinde olmaya gayret edeceğiz. Malatyaspor'un geleceği ve menfaati için ne gerekiyorsa her şeyi yapmaya hazırım" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Karşılaşmaya çok iyi başladık. Maçın başından itibaren gol pozisyonları bulduk, ama gol geç geldi. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle orta sahada pas hakimiyetini ele geçirdik. Rakibin kontraataklarda üzerimize defansını boşaltıp geleceğini biliyorduk. Bunu da iyi bir şekilde kullanarak galibiyete ulaştık. Maça baktığımızda rakip takımın net gol pozisyonları yoktu. Havanın da sıcak olması oyuncuların performansını etkiliyor. Bir hafta soğukta çalışıyorsun, kalkıyorsunuz 20 dereceye ulaşan bir sıcakta mücadele ediyorsunuz. Ama Kardemir Karabükspor, bugün sahanın tek hakimiydi. Ligin ikinci yarısında bu takım her maçını çok iyi oynadı. İyi mücadele sonucunda Malatyaspor'u 3 golle geçtik. Çok iyi oynamadan da maçları kazanmamız lazım. Artık Malatyaspor maçını unutup önümüzdeki hafta yine kendi sahamızda oynayacağımız Diyarbakırspor maçına konsantre olmalıyız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız