SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstifayı Medyadan Öğrendik, Kendisine Ulaşamadık"

0
Güncellendi - 2017-09-14 16:45:28
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istifasını medyadan öğrendiklerini ifade etti.

Sezon başında takımın başına getirilen Sağlam’ın istifası kulüpte şok etkisi yarattı. İstifasının ardından tecrübeli teknik adam İstanbul’a giderken, yönetim kurulunun toplanarak, konuyu değerlendireceği öğrenildi.

Sağlam’ın istifasını medyadan öğrendiklerini ifade eden kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, yönetim kurulunun toplanacağını aktardı.

Gündüz, Ertuğrul Sağlam’ı istifa haberlerini duymaları üzerine aradıklarını ancak kendisine ulaşamadıklarını ifade ederek, “Başkanımız İstanbul'dan Malatya'ya geçiyor. Konuyla ilgili yönetim kurulumuz toplanıp, açıklama yapacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • kernekliali (6 yıl önce)
    Ertuğrul bursada FSM bulvarıbda çok fazla döner yediği için kişiliğide dönmüş.Geldiğinden beri kulübe tepeden bakan kendini beğenmiş tavırları zaten taraftarın sabrını zorluyordu.Böyle tipler malatyaspora hiçbirşey kazandırmaz.kaybettirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    1- yeni Malatyaspor nedir? Su kulübün adını artık koyun.. sosyal medyada olsun başka sehırler de olsun yeter alay ettırdıgınız.. beledıye takımıysa adı beledıye devam etsin! 2- malatya da zengin falan yok, parada yok,... para İstanbul da! Yönetim derhal istıfa etmeli...3- İstanbul da malatya34 kulübü kurulmalı buradan yöneltilmeli... bu şehrin halkından , taraftarından, yonetımınden, zıhnıyetınden hıc bısey olmaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • yönetim malatyada oldugu için bu sıkıntılar hep var taraftarı duymuyor şehirin içinde dolaşmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ne olursa olsun sağlam adam bursa macından sonra istifa etmeliydin bu malalatyalılara yapılan terbiyesizlik sen soy ismini değiştir Ertuğrul çürük olsun kınıyorum seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Buda yönetimin basiretsiz liğini gösteriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    Adam haklî kim ne derse desin kardeşim ilk yarı bitti halan sıtat acılmıyo e adamda futbolcuya kefil olmuş ne tesis var bisi yüz ifadesinde belliydi mutsuz olduğu baba tıransfer yapılacaktı 4 tane ama yapıldı bir e kim suçlu bu işi biri çözer oda sayın bakan gerisi boş
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Yönetimin hocayla ne kadar güzel iletişimi varmış ki istifa ettiğini bile basından öğrenmişler. Yani takımdan olan bitenden bi haberler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Acaba gelen hocaların altını oyan birisi var gibi geliyor,çünkü gelenler fazla yaşamıyor,etraflıca bakıldığında sanki görülüyor,konuya birde bu açıdan bakın,sakince düşünüp ..........görün........
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetteti Malatyalı (6 yıl önce)
    Ertuğrul hoca yanlış yaptı.Adamlığı laftaymış.Ne olursa olsun bu şekilde ayrılış olmamalıydı.Yakında Osmanlı sporun başına geçer.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (6 yıl önce)
    sizin gibi yönetime böyle istifa yakışır. hoca en güzelini yaptı.haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Adil başkanı ve İrfan hocayı eleştirenlerin doğma büyüme malatyalı olmadıklarına eminim. İnsanda biraz vicdan olur, merhamet olur. Bu şehir ismini bile duymadığı Bugsaş-Malatya maçlarına giderken, 3-4 yılda Eto, nasri, gomis, quaresma gibi topçuları çekirdk çıtlatarak izlemeye stada geliyorsa Adil başkan ve İrfan Buz sayesindedir. Öyle sanal alemde atıp tutmakla olmuyor bu işler. Yönetim özel hayatından vazgeçmiş, çoluk çocuğunu bile ihmak edip malatyayla yatıp kalkmış. Ertuğrul hocaya gelince, efendi duruşundan dolayı çok severdim kendisini ama aradan geçen yıllar onu da değiştirmiş demekki. Bu kulüp öyle sıfırdan geldi buralara, ertuğrul efendinin daha evvek yönettiği kulüpler gibi tesisleşmemiş. Biraz sabretse burada kahraman olurdu, ama o kaçmayı tercih etti. Gelmeen evvel gitmeyi kafasına koymuştu bence. Kafasında ne gibi plan vardı buraya gelirken bilmiyorum ama yakışmadı ona. Bu şehir sahipsiz değil. İrfan hocaya vefa borcumuzu ödeme zamanı geldi bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet aydın (6 yıl önce)
    alper malatyada yönetime girmek isteyipte almayanmı var mı bu bahsettiği kişileri tanımam ama bır kulup te tüzük vardır yönetici olabilmesi için bir bedel odemesi gerekiyor ki tüm kuluplerde bu uygulama vardır bildiğim kadar 100 bin tl ye kadar bir aidatı yönetme girebilmesi için madem malatyada yaşayan o kadar zengin var ve bilinenler neden bu kadar parayı veripte girmiyorlar vermezler çünkü o senin bahsi geçen isimler yanında çalıştırdığı adamın sigortasını dahi önemiyor çoğu sigortasız adam çalıştırıyo kaldi malatyaspor parami verecek saniyosun ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan 34 (6 yıl önce)
    Yapilan yorumlara bakiyorum ve bir kez daha gurbete gittigimden pisman olmadigimi anliyorum sn baskan adil bey kendinizi yipratmayin kendinizi ne kadar maddi ve manevi olarak adarsaniz adayin gun gelir hakaretler ve kufurler gelir yapmasiydin derler o gunler de yaklasiyor bence
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Geldiğinden beri mız mız mız.imalı tehditler.bunca transfere rağmen hala transfer istekleri...Acaba real madride yada barcelonayamı geldiğini zannediyordu.yoksa kendini maurino mu zannetti acaba.gitmekte geç kaldı bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • necati (6 yıl önce)
    adam bakmış size söylemeyle hiçbirşey değişmiyor. bende bildiğimi okurum demiş ki bence kendince doğru yapmış. adamı 2 aydır uyutuyorsunuz, karekterli her adam gibi istifa etmiş. sizin duyarsızlığınızdan gitti. Adama neler vaat ettiniz kim bilir, ama yapılan hiçbirşey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    İSTANBULDAN MALATYAYI YÖNETMEYE CALISIRSANIZ BÖYLE OLUR !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet aydın (6 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    mert kardeşim yıllardır trabzonspor nasıl yönetiliyordu.. yada şu an antalyaspor,sivaspor konyaspor..istanbulmerkezli başkanlarla yönetiliyor ist malatya önemli deil önemli olan kuluplerin kurumsal yönetilmesi afaki yorum yapıyosun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey belki haklı olabilirsiniz ama şu anda yönetim kurulunda bulunan yöneticilerden sadece çiğköfteci Malatya da. sonrada kalkıp biz de basından öğrendik deniliyor. bence duymaları bile büyük başarı. Bahsettiğiniz takımların en az 3-4 yöneticileri ki başkan yardımcıları da dahil kendi şehirlerinde. 2001-2006 senesinde hikmet tanrıverdi ve yönetimi de istanbuldaydı. ama ekiplerinde kavuk gibi ali cengiz gibi sağlam adamlar vardı. sen kendini sağlama almadığın sürece sana kimse yardım etmez. ertuğrul sağlam bavulunu alıp uçağa binip gidiyor hiç bir yöneticinin haberi yok. Kimse kusura bakmasın burada ki en büyük suç yönetimin. ya tutamayacağın sözleri vermeyeceksin ki ertuğrul sağlamı getiremessin yada söz verdiysen yapmak için her şeyi yapacaksın. Buradan da net bir şekilde anlaşılıyor ki çok ciddi yönetim zafiyeti var.
    0
    0
    Yanıtla
  • cok haklısın kardeş yönetici şehirin içinde olacakki taraftar ne istiyor oyuncu ne istiyor bilsin ögrensin duysun. 2 yıldır merkeze pasolig gişesi istiyor herkes anlıyan yok suan 1 pasolig gişesi var giden kalabalık diye geri dönüyor eskişehire bakın 8 ayrı yerde pasolig gişesi var en basit örneklerinden biri budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay yıldırım (6 yıl önce)
    Nasıl bir yönetim anlayışının olduğu belli oluyor bu kadar basiretsiz bir yönetim olamaz teknik direktörün istifa ediyor basından yönetim uyuyor Ertuğrul hoca Ada'm gibi çık neden istifa ettiğini açıkla Malatyaspor bakidir kimse ne yönetim ne hoca bu şehrin şerefi ve gururu ile oynayamaz adil gevrek bir An önce duruma müdahale et eğer yapamıyorum diyorsan bırak git Malatya sahipsiz değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Bırakın gitsin Ali ravcının neyi eksik aslanlar gibi yapar severek yapar.ertugrul hocaya gelince etik olan yönetime durumu bildirmeli istifa edeceğini kendinize hoca bulana kadar görevde kalacağını söylemeliydi.bunu bir sporcu yapsa kıyamet kopardı bu bir profesyonel takım ben oynamıyırum diyip gitmek çocukça mukavele yaparken ne yazıyorsunuz ey yöneticiler amatörce bir davranış gerçi yöneticimi varki
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (6 yıl önce)
    ertuğrul hocanın öne sürdüğü sebepler dünde vardı bir hafta öncede madem bunlar kimseyi hesap almadan sallamadan gideceğin kadar önemli sebeplerdi dün neden basına açıklama yaparken hiçbişey yokmuş gibi konuşuyorsun. son olarak burda yorum yazıp yönetime başkana sallayan arkadaşlar hareket yönetime değil kulübe şehre yapılmış bi terbiyesizliktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Ne kadar çapsız yönetici olduğunuzun ıspatıdır bu istifa. Hala oraları işgal edecekmisiniz....hoca da bunu gördüğü için haber bhaber bilevermedi...bir şehir bu kadar ayak altı edilmemeliydi. ..ne mutlu malatyasporluyum diyene....
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (6 yıl önce)
    Doğal olarak adam yerine koyup haber vermiyor. Hadi varsa yüreğiniz size istifa edin. Dünyada başka örneği varmıdır acaba hocanın kimseye haber vermeden ben tazminatı öderim diyip kimseye haber vermeden çıkıp giden bir hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Erturgrul hoca yakismadi malatya insani sevdi bas taci yapti sen madem icinde boyle bir sey var mac sonucu aciklarsin simdiye kadar takimin basina bir hoca olurdu simdi bursa macina kim cikaracak yardimci hoca malatya zor gunler geciriyor birde yardimci hoca yakismadi goruntunu icin farkliymis gorundugun gibi olmadin hasan gider huseyin gelir sorun degil sanaaaaaa yakismadi Ertugrul hocaaaaaaaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Ertuğrul maalesef sağlam değilmiş.Daha dün basına iddialı açıklamalar yap.Bugün saçma nedenler göstererek istifa et.Ertuğrul üzerindeki fetöcü algısını kırmak için Malatyaspor'u kullanmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi tesbıt olabilir malatyalılar zekıdır malatya halkı zekıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke bu zekıliğimizi yerel secimlerde gösterebilsek yada genel secımde artık malatyanın ders verme vaktı gelmiş yuzde 7 oy alır sıfır hızmet 5 sene süren stad buna benzer cok örnek sıralarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    Haberi medyadan duymaniza şaşırmadım. Çünkü hepiniz ayakta uyuyorsunuz. Çünkü ortada yönetim yok, sistem yok. Kim kime dumduma. Bu kadar beceriksiz olur mu insan? Her şeyi yüzünüze bulastirdiniz. Adil gidene kadar bu takımı desteklemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Miyaziokusawa (6 yıl önce)
    her ne olursa olsun,Bursa maçından sonra istifa etmeliydi.kendidine yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (6 yıl önce)
    Gerçektende şartlar ne olursa olsun Ertuğrul Hocaya yakışmayan bir ayrılış. Yapması gereken yönetime ve basına istifayı açıklamak, Bursa maçından sonra ayrılacağım, yönetim bu maçta önce ayrıl demesi halinde bu şekilde ayrılacaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (6 yıl önce)
    Ertuğrul sağlama yakışmadı bari bursa maçını bekle öyle istifa et İnşallah yerine Hamza hoca yada deli ibrahim gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (6 yıl önce)
    Yav zaten sizin bu bereceksizliginiz yüzünden bu haldeyiz ya. Yönetime bak cebinden para veren yok ama adı yonetici. Basından duymuş oyle olsa bile insan utanır soyleyemez. Saglam saglam dedik ama bu gidiş hic yakismadi ona. Yönetim esas sebebini acil açıklamalı ve biran önce İSTİFA etmeliler. Vallah cebiden para çıkmasa ordan burdan para gelse bu takımı mercedes kadir de yönetir. Vizyon yok ciddiyet yok yazık çok YAZIK.
    0
    0
    Yanıtla
  • batttalgazi44 (6 yıl önce)
    sırasıyla irfan buz, cihat arslan veya vedat ince efeden biri getirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa oğuz (6 yıl önce)
    ERTUĞRUL HOCA HAKLI ANCAK BURSA MAÇINDAN SONRA İSTİFA ETSEYDİ DAHA ŞIK OLURDU.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    KOMEDİ devam eidyor !!! artık gelişmeleri medyadan takip ederiz ...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (6 yıl önce)
    Ben dün akşam duydum..sen nasıl duymadın ? İrfan buzu aksam ucagina yetistirin..cumartesi mac var..
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)44mlty44 isimli kullanıcı yorumuna
    irfan buzu getirecek vizyon sahibi yönetim nerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)ibrahiM44 isimli kullanıcı yorumuna
    Vizyon sahibi olduğu için mi son maçta 4 tane yedirerek şampiyonluğu haketmediği halde Sivas'ta verdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Miyaziokusawa (6 yıl önce)ibrahiM44 isimli kullanıcı yorumuna
    Ne vizyonu.bi öğrenmişsiniz vizyondur gidiyor.Takımın stadı yok,tesisi yok.7 yıldır bitmeyen staddan başkanın vizyonu ile ne alakası var.işi başka mecralara sürüklemeyin.Vizyonla tesis yapılmıyor.Bu sorumluluk başta zamanında duruma müdahale etmiyen malatyalı siyasetcilerindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    YÖNETİM KURULU BASINDAN DUYUP ÖĞRENİYOR. YÖNETİMİN BASİRETSİZLİĞİ. ADAM YÖNETİMİ BİLE HESABA ALMAMIŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'nın sahibi Yok.Malatyasporun sahibi Yok.Adam bunu anladı.Bence hem kendisi için hem kulüp için en uygun zamanda gitti.Malatyaspor büyük bir kısmını peşin,kalan kısmını peyderpey alacağı bir 90 milyon ₺.Parası var ortada.Yani para var.Ayrıca Y.Malatyaspor adı üstünde Yeni ve borçlu değil.Ertuğrul sağlamla anlaşıyorsun.Ama futbolcuların bir kısmını kendin transfer ediyorsun,(Bu konu çok enteresan,hoca yokken transfer neye,kime göre yapılır?)Hocanın ısrar ettiği futbolcularıda transfer etmiyorsun.(Hoca istediğim futbolcular alınmadı,eksikliklerimiz var diyordu).Sonra öğreniyouzki transfere enaz para harcayan klübüz.Yanlışın en büyüğü buradan başlıyor.Gelelim futbolculara,Takımın tesisleri 15 Eylülde hazır olacak deniyor,Bakıyorsunuz Tesis hazır değil.Gelelim siyasilere,şehrin mülki amirlerine,Türkiye'de tüm TOKİ stadların bitmiş,Senin ki Halen bitti bitecek deniyor.Yahu bu kadar yalan,ne görüldü Ne duyuldu.Yahu cumhurbaşkanına bile bitmemiş stadı açtırdılar.Biz işte bu durumdayız.Elbirliği ile kulüp bu hale getirildi.Kimse kimseyi kandırmasın.Felaket tellallığı yapmanın bir anlamı da Yok ama bu kulüp bu duruma birden bire gelmedi.Her anlamda sıkıntıların olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor.Birikdikçe işte böyle patlak veriyor.Her şeyde bir hayır vardır diyerek,şapkayı öne koyup yanlışlardan hızla dönülmeli,iyi bir teknik direktörle anlaşılmalı,futbolcuların özgüveni hızla sağlanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla