SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstihdam Alanı Oluştu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:41
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kültür Sanat Ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. 

Kısa adı MAKSAT olan derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kumtepe, Genel sanat Yönetmeni Ömer Konakçı ve üyelerin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Kumtepe, “Bugün 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, dernek olarak tiyatroya çok önem veriyoruz. Bu anlamda Malatya’mızın yetiştirmiş olduğu genç yönetmeni Ömer Konakçı hocamızla çalışmanın gururunu yaşıyoruz. Malatya’ya kattıkları gerçekten takdire şayan çalışmalardır. Malatya’mıza ilk ve tek açık hava tiyatrosunu kazandırmanın yanında tiyatroya katılan öğrencilerine şans verdirterek bir istihdam alanı oluşturmuştur. Buda Malatya’mızda bir ilki yansıtmaktadır. Şuanda da kendisi ve yönetimimizle yapmış olduğumuz toplantının sonucu olan Malatya’mıza tiyatro festivali kazandırmak amacıyla büyükşehir belediyemize istişare ziyaret gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kumtepe ayrıca, derneklerinin amacının kültürü yaşatmak ve geçmişi günümüze taşıyarak bir adım ileri götürmek olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bizler sizler gibi kültürümüze sahip çıkan kültürümüzü yaşatmak için çaba sarf eden iline katkı sağlamak için çalışan sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya devam edeceğiz. Yeni kurulun derneğinizin Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız