SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstihdam Daha da Artırılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi'ne, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İhsan Koca konuk oldu.

MÜSİAD Malatya Şube Salonu'nda gerçekleşen Dost Meclisi toplantısına, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Maden Teknik Arama (MTA) Malatya Bölge Müdürü Yunus Ay, Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez İlçe Başkanı Murat Köse, Yeşilyurt Ziraat Bankası Müdürü Mahmut Dolanbay, Uluslar Arası Fikir ve Tasarımları Yaşatma, Toplumsal Kalkınma ve Dayanışma Derneği (ÜFİTAD) Başkanı İlker Yasin Yiğit, Hukukçular Derneği Malatya Şube Başkanı Avukat Necati Karabay, bazı il genel meclisi üyeleri ve MÜSİAD üyeleri
katıldı.

AKP Malatya Milletvekili Koca, ulusal ve yerel sorunlara temas etti. Ulusal meseleden demokratik açılım konusuna temas eden Koca, demokratik açılımın ülkede daha fazla demokratikleşme getireceğini vurguladı. Yerel hizmetlerden de söz eden İhsan Koca, kuzey ve güney çevre yolu, şeker arazisine yeni hastane konuları hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AKP hükümeti olarak yapılan çalışmalara da değinen Koca, sivil toplumun kuruluşlarının önemine de temas etti. Sivil toplum kuruluşların başında gelen MÜSİAD'ın üyelerinin istihdamın artmasına, işsizliğin azalmasına büyük katkılar sağladığını ifade eden Koca, istihdamın daha da arttırılması gerektiğini vurguladı.

Toplantıda ilk olarak söz alan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Yeni Anayasa ve Demokratik Açılım konularına MÜSİAD olarak destek verdiklerini belirterek, Türkiye'nin gelişmesinin önündeki engellerin bir an önce kaldırılması gerektiğini, mevcut anayasanın ihtiyaçlara cevap vermediğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız