SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstihdam Garantili Kurs

A- A+ PAYLAŞ

Yakınca Meslek Yüksek Okulu'nda Ticaret ve Sanayi Odası ile Öziplik- İş sendikasının da ortaklığı ile başlatılan "Sosyal Diyalog ve Eğitim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Destenlenmesi" projesi doğrultusunda kurs başlatıldı.

Üniversiteden bu konuda yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Üniversitemizin katkı sunduğu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve Öziplik-İş Sendikası ortaklığı ile yürütülen “Sosyal Diyalog ve Eğitim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi” projesinin tekstil konulu eğitimi Yakınca Meslek Yüksekokulumuzun Tekstil Bölümünde başlamıştır.

Eğitim alan 50 kursiyer, kurs sonunda GAP ve GÜNTAŞ Tekstil işletmelerinde alacakları uygulama eğitimlerinden sonra istihdam edilmeleri sağlanacaktır.

Söz konusu projeyle, kayıt dışı istihdamın kamuoyu tarafından bilinçlenmesi sağlanarak hem ülke ekonomisinin göreceği zararlar, hem de sigortasız çalışma nedeniyle uğrayacakları mağduriyetler anlatılarak amacın gerçekleşmesine çalışılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız