SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstiklal Marşı Okuma Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Özel Bilgiyurt Koleji’nin geleneksel haline getirdiği Mehmet Akif Ersoy’u anma ve İstiklal Marşı’nı en iyi okuma yarışması 11 Mart Çarşamba günü saat 13:30’da Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi.

Geçen yıl Yeşilyurt ilçesiyle sınırlı olan yarışma bu yıl il genelinde ilk defa yapılarak diğer okulların katılımı sağlandı.

Düzenlenen İstiklal Marşı’nı en iyi okuma yarışmasında duygulu anlar yaşandı. Öğrencilerin etkileyici ve coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı’nı okumaları salonda bulunan dinleyicileri hayran bıraktı.

Yapılan yarışma sonucunda ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmada dereceye giren Okulların ödüllerini Yeşilyurt Kaymakamımız Erkan Bulgan, Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hayrettin Gülsul verdiler.

Birinci olan Özel Bilgiyurt Koleji’nden Hande Sena Şipal’e yarım altın, ikinci olan Malatya Lisesi öğrencilerinden Seda Kılıç’a çeyrek altın ve üçüncü olan Sadiye Ünsalan Lisesi öğrencilerinden Fatih Can’a çeyrek altın verildi. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı eseri hediye edildi.

Yarışmaya katılan okul ve öğrencileri şunlar:

1-Anadolu Kız Meslek Lisesi - Esma KARAMAN
2-Atatürk Kız Lisesi - Kübra Nur Pehlivan
3-Bilgiyurt Koleji - Hande Sena ŞİPAL
4-Hacı Ahmet Akıncı - Gözde Nur TEŞDOG
5-Kolukısa Anadolu Lisesi - Zehra AKTÜRK
6-Mareşal Fevzi ÇAKMAK - Resmiye KUMRU
7-Malatya Lisesi - Seda KILIÇ
8-Sadiye Ünsalan Lisesi -Fatih CAN
9-Yeşilyurt İmam Hatip Lisesi - Kadir Kara
10- Yeşilyurt Lisesi - Betül CENGİZ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız