SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstiklal Mücadelesi Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:03
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın 5 yıllık sürede bölgenin cazibe merkezi haline dönüştüğünü kaydederek, büyükşehirle birlikte şehrin gelişimini bütün hızıyla sürdüreceğini söyledi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AKP Malatya İl Teşkilatı, TOKİ Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısında, Malatya Belediyesi’nin yaptığı hizmetler sinevizyondan gösterildi. Malatya Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları büyük bir dikkatle izleyen vatandaşlar, hizmetleri alkışladı. 

“SOSYAL KONUTLARLA VATANDAŞIMIZ RAHAT BİR NEFES ALDI”

Mahalle toplantısında konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, 10 bin konut yaptıklarını kaydederek, çorak arazilerde yapılan konutların şehrin en görkemli semti haline geldiğini söyledi.

Kentsel dönüşümle mazlumların nefes alabileceği çalışmalarla yaptıklarını ifade eden Şahin, “Cemal Gürsel’den Yamaç Mahallesine kadar büyük bir çalışma yapıldı. Çocuklarımızın oyun oynayacakları parklar yoktu. Vatandaşlarımızın ibadetlerini yapacakları yerler yoktu. Yollar yoktu. Allah’a hamdolsun şuanda bu sıkıntıların hepsi çözüldü. Sosyal konutlar adı altında yapmış olduğumuz o mekanlarda ücretsiz bir şekilde kimsesiz, düşkün, fakir, fukaraya teslim ettik. Bunları sizler için yaptık” dedi.

“ENGELLİLERİMİZE SAHİP ÇIKTIK”

Şahin, AKP’yle birlikte sosyal devlet olmanın gereklerinin de ortaya konulduğuna dikkat çekerek, “Başbakanımız, engelli vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı sahiplenen bir devlet anlayışı ortaya koydu. Sosyal devlet olmanın gereklerini ilk kez AK Parti dönemlerinde gördük” ifadesini kullandı.

Milli gelirin 11 yılda önemli bir artış gösterdiğini kaydeden Şahin, “İktidara geldiğimizde milli gelir 230 milyar dolar civarındaydı. Ama bu 11 yıllık dönem içerisinde 750 milyar dolara çıktı. Kaçak ve hortumları kestikten sonra bu paralar, vatandaşlarımızın hizmetine kanalize edildi” diye konuştu.

Şahin, büyükşehrin birçok avantajı da beraberinde getirdiğine değinerek, “Malatya büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehirle birlikte inşallah yerel hizmetler, genel hizmetler kadar daha sağlıklı ve süratli bir şekilde insanlarımızla buluşacak” dedi. 

“TAKIMIMIZLA BİRLİKTE GÜZEL PROJELER ÜRETTİK”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, milletin kendisine hizmet edene sandıkta sahip çıktığını söyledi.

Çakır, milletin desteğiyle AKP’nin her dönem oylarını artırarak bugünlere geldiğini dile getirdi.

Hizmetlere karşı atılan çamurların millet nezdinde prim yapmadığını ifade eden Çakır, “Kimse çamur atarak, yapılan hizmetleri görmezden gelip, yok sayamaz. Göreve geldiğimiz günden itibaren takımımızı kurduk ve yoğun bir proje çalışmasına başladık. Öncelikle proje birimimizi oluşturduk. Her alanda takımlarımızı kurduk ve güzel projeler ürettik” şeklinde konuştu.

“MALATYA, DOĞU’NUN YILDIZI OLDU”

Malatya’nın Doğu’nun yıldız şehri haline geldiğini belirten Çakır, “Şehrimizin altyapı sorunları çözüldü. Yağmur drenaj kanalları kuruldu. Kültürel anlamda büyük çalışmalar yapıldı. Malatya’mıza değer katan çalışmalar yaptık. Sosyal ve kültürel anlamda önemli hizmetler yaptık. Şuanda çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Şehrimize büyük bir değer katacak olan Yaşam Merkezimizde çalışmalarımız sürüyor. Şehrimizi ileri noktalara taşıyacak olan önemli projeler şuanda devam ediyor” dedi. 

“MALATYA’MIZ GELİŞİMİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRECEK”

Büyükşehir için iyi bir adım attıklarını kaydeden Çakır, “Büyükşehir için yeni bir vizyon ortaya koymak gerekiyor. Bu anlamda biz geride kalan 5 yıllık süreçte büyükşehir için iyi bir adım attık. Büyükşehir, Malatya’yı bölgede bir adım daha öne çıkaracaktır. Malatya’nın büyükşehir olması, başlı başına büyük bir projedir. Bizde bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, Malatya’mıza daha güzel hizmetler yapacağız” ifadesini kullandı. Malatya’da daha büyük projeleri hayata geçireceklerini belirten Çakır, cazibe merkezi haline dönüşen Malatya’nın gelişimini bütün hızıyla sürdüreceğini dile getirdi. 

“EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ”

 AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, hizmet için göreve talip olduklarını ifade ederek, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. 

Millete efendi değil, hizmetkar olmak için göreve hazır olduklarını dile getiren Polat, “Ekibimiz ve projelerimizle biz hazırız” dedi. Polat, Yeşilyurtluların hizmetinde olacaklarını kaydederek, “Malatya’da 5 yılda büyük çalışmalar yaptık. Artık büyükşehirle birlikte hizmet ve projeler artarak sürecek. Sizlerde en güzelini yapmak için bu yolda çıktık. İnşallah hep birlikte, el ele verip, Malatya’mızı çok daha ileri noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

“İSTİKLAL MÜCADELESİ VERİYORUZ”

AKP Merkez Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük bir seçim olduğunu ifade etti. 

Taşkın, milletin 30 Mart’ta bir kez daha AKP’ye sahip çıkacağına inandıklarını belirterek, “Bu seçim, sadece mahalli idarelerin yöneticilerinin belirleneceği bir seçim olmayacak. Bu seçim; darbeci, milletin maneviyatıyla alay eden, milletin maddi değerlerini sömürenler ile milletin maneviyatıyla barışık, milli iradeye saygılı, milletin malını millete dağıtan, adaletli, yeni Türkiye’nin Ak kadrolarının seçimidir. Bu seçim, yarım kalmış bir Kurtuluş Savaşı’nın tamamlanması seçimidir. Başbakanımız o yüzden “istiklal mücadelesi veriyoruz” diyor. İnşallah 30 Mart’ta milletimiz sandıkları patlatacak ve Türkiye gelişimini sürdürecek” diye konuştu.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız