SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstiklal ve Bayrak Yürüyüşü'

0
Güncellendi - 2018-03-14 04:47:48
'İstiklal ve Bayrak Yürüyüşü'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ’da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yıl dönümü sebebiyle bir yürüyüş düzenlendi.

Malatya İnönü Üniversitesi Kıbrıs Meydanında toplanan kalabalık öğrenci topluğu İstiklal Marşı ‘nın Kabulünün 97. yıl dönümü nedeniyle yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşte öğrenciler ‘Şehitler ölmez, vatan bölmez, vatan sana canım feda’ sloganları attı.

“Fidan boylular aslanlar ve nice yiğitler vardır”

Burada bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, yürüyüşü İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yılan, ‘Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak İnönü Üniversitesi’nde İstiklal Marşımızın kabul yıl dönümü olması münasebetiyle ve bu gün aynı zamanda Afrin’de cephede yiğitlerimizle beraber olduğumuzu gösterebilmek adına istiklal ve bayrak yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Hemen akabinde İstiklal Marşımızı okuduktan sonra sizler arayıcılığıyla Mehmet Akif Ersoy’u buradan rahmet ve minnetle anmak istiyorum. Bilinmelidir ki Ülkü Ocakları bu gün Türkiye'nin 57’nci alayıdır. Bugün Ülkü Ocakları sınırda mücadele veren yiğitlerimizle beraber, şehadet şerbetini içmek isteyen gençlerimizle, yiğitlerimizle vatanını, milletini, memleketini seven aslanlarımızla doludur. Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün yanı sıra, ifade etmek istiyorum ki İstiklal Marşının içerisinde geçen ‘Son ocak’ bu gün hamt olsun ki Ülkü ocakları olarak memleketimizde, vatanımızda varlığını sürdürmektedir. Yerelde Malatya’mızda farkındalık oluşturabilmek adına çok çeşitli etkinlikleri yapmaktayız. Biz burada şunu ifade etmek istiyoruz ki, Türkiye’de ve Malatya’mızda vatanın milletin sevdalısı olan, mücadelesini veren fidan boylular aslanlar ve nice yiğitler vardır” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • badi ekrem (6 yıl önce)
    hepsi birer ''elon musk'' maşallah tam bir bilim yuvası adeta silikon vadisi olmuş inönü önüversitesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bu mesajını özgürce yazabil diye bu çocuklar canlarını veriyor! Hangisini rahatsız etti seni? Türk bayrağımı? İstiklal marşını anmalarımı? Yoksa bu zamana kadar elinizde bu kadar imkan varken böyle bir gençlik yetiştirememeniz mi? Hadsizlik etmeyin, yeri geldiğinde bu vatan uğruna gözünü kırpmadan canını veren bu yiğitleri ve Türkiye de TSK dan sonra en çok şehit veren bu kutlu ocağı takdir edin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (6 yıl önce)
    Üniversite gençliği doğru yolda. İnönü üniversitesinde bölücü pkk terör örgütüne karşı yıllardır mücadele eden Yusuf yüzlüler yolunuz hep açık olsun. Bu güzel ülkenin sizlere ihtiyacı var ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin önder (6 yıl önce)
    Hepsi birer Fırat yılmaz Çakıroğlu...Koçyiğitler,İzmirden selam...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Allahınıza gurban. yiğitler diyarı batalgazime yakışan manzaralar bunlar. malatya doğunun yıkılmaz kalesidir.
    0
    0
    Yanıtla