SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstikrar Birilerini Rahatsız Etti'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "Neyin nerede yapılması gerektiğini bilmeyenlere yüce halkımız hak ettiği cevabı 12 Haziran'da verecektir" dedi.

Parti il binasında, başkan yardımcıları Bülent Tüfekçi ve Osman Güde ile birlikte basın açıklaması yapan AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "8 yıllık ilkeli ve istikrarlı iktidarımız döneminde bütün şer güçlerin engellemelerine rağmen kadrolarımızla birlikte gece gündüz demeden halkımızın refahı, mutluluğu ve özgürlüğü için hizmet etmekteyiz. Eğitimde, ulaşımda, sağlıkta, sosyal güvenlikte, insan haklarında, özgürlüklerin kullanılmasında, yasakların kalkmasında, karanlık güç odaklarının bugüne kadar yapmış olduklarının gözler önüne serilmesinde, iç ve dış politika ile ekonomide de yakalanan istikrar belli ki birilerini rahatsız etmektedir" ifadelerini kullandı.

"Son günlerde kibirli ABD diplomatlarının bulundukları ülkelerle ilgili bilgileri toplayıp merkeze bildirmelerinden oluşan Wikileaks belgelerini nedense bazıları fazla ciddiye almaktalar.

Sazan gibi bu belgelerin üzerine atlayan, kendi çıkardıkları gürültünün yankısı Amerika'dan geldi diye bayram yapan birtakım siyasiler ve medya, içerisine düştükleri komikliğin farkında bile değiller. Ak Parti karşıtlarına bir hatırlatma; Bu belgelerden Türkiye ile ilgili gerek iç gerek dış siyasete ilişkin yazılanlardan medet ummak sizin için çok akıllıca bir hareket olmasa gerek" diyen Şahin, "Sayın Başbakanımız hakkında wikileaks internet sitesinde çıkan iftiralara sığınan Sayın Kılıçdaroğlu, Başbakan çıksın bu iddiaları yalanlasın demişti. Sn. Başbakanımız iddiaları yalanmakla yetinmeyip, Amerika'dan yaptırım talebinde de bulunmasına rağmen sn. Kılıçdaroğlu şimdi ise 8 bankadan hesabım yok yazısı alsın diyor. Başbakanımızın hızını dahi takip edemeyen, dönüşleriyle Salih Memecan'a malzeme olan müfettiş Kılıçdaroğlu'na birilerinin artık siyasetçi olduğunu sabah akşam hatırlatması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun wikileaks belgelerine sığınıp siyaset yapacağına, önce SSK'nın başındayken SSK'da yapılan yolsuzlukların hesabını halka vermesi gerektiğini dile getiren Mustafa Şahin, daha sonra özetle şunları söyledi:

"Wikiliks dedikodularına sığınıp siyaset yapacağına kendi yolsuzluk dosyalarını bir bir açıklasın. Şovmenlik yapmanın ne kendisine, ne örgütüne ne de bu ülkeye bir katkısı olmayacaktır. Şov sahnede siyaset meydanlarda yapılır. İşte meydan, işte sahne, işte halk Neyin nerede yapılması gerektiğini bilmeyenlere yüce halkımız hak ettiği cevabı 12 Haziran'da verecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız