SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstikrar İçin Görevimiz Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Ticaret Borsası ile kayısı pazarı esnafını ziyaret etti.

Beraberinde, AKP İl başkan yardımcısı Hakan Kahtalı, belediye meclis üyesi Hüseyin Apak, parti yönetim kurulu üyeleri Murat Turgut ve Ahmet Gönüllüoglu ile birlikte Ticaret Borsası'nı ziyaret eden milletvekili Ömer Faruk Öz'ü, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ve Başkan Yardımcısı Gürsel Özbey karşıladı.

Milletvekili Öz, burada yaptığı konuşmada, "Kayısı ağırlıklı çalışan Ticaret Borsası ilimizin önemli kuruluşlardındandır. 2010 yılında don nedeniyle mahsulumuz az olmasına rağmen, hükümetimizin üreticilere ödediği don parası 90 milyon TL üreticilerimizin yüzünü güldürdü. Geçen yıl ayrıca kayısı fiyatı da yükseldi. Yakalanan fiyat istikrarının devam etmesi için hepizin üzerine düşen görevler var. Çünkü, bu sezonda ürün az olmasına rağmen fiyat açısından üreticinin yüzü gülen bir yıl oldu. Önemli olan kazan kazandır düsturudur. Hem çiftçimiz, hem tüccarımız hem de ihracatçımız kazansın"dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ise, "Vekilimiz bugün Ticaret Borsamızı ziyarete geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan bir arkadaşımız. Sayın vekilimizden 4 yıl içerisinde razıyız. Her dönemde de, başımız dara düştüğü zaman bize gönlünü ve kapısını açan arkadaşlarımızdan biridir. Bütün milletvekillerimizle aynı kefedeler"ifadelerini kullandı.

Ticaret Borsası ziyaretinden sonra kayısı esnafını ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen milletvekili Öz, kayısı esnafına yaptığı şakalar ile de dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız