SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstişare Ediyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hizmetleri istişarelerle yaptıklarını söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısına katılıp, yaptıkları hizmetler konusunda bilgi veren Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, soruları da cevaplandırdı.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, bazı belediye başkanları, sivil toplum kurulu temsilcileri ve MÜSİAD üyelerinin katıldığı Dost Meclisi programı ilgi gördü.

Başkan Çakır konuşmasında, kendisinin de daha önceden MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı'nı yaptığını hatırlatıp, 18 aydır görevde bulunduğu Malatya Belediye başkanlığı süresinde yaptıklarını anlattı. Başkan Ahmet Çakır, "Bir hizmet yaparken ve karar alırken, arkadaşlarlar istişare ediyoruz ve öyle uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.
Altyapıdan, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara kadar birçok alanda yaptıkları hizmetleri dile getiren Başkan Çakır, semt konaklarından drenaj çalışmalarına, yol düzenlemelerinden sağlık alanında verdikleri hizmetlere, ulaşım hizmetlerinde aldıkları otobüslerden Malatya'nın büyükşehir konusunda yaptıkları çalışmalara kadar yaptıklarını anlattı.

Belediye'nin çalışmaları ve projeleri, bitirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Çakır, MÜSİAD MÜSİAD üyelerinden gelen sorulara cevap verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız