SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstişare Halindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:40:11
A- A+ PAYLAŞ

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Ahmet Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. 

Ziyarette, sivil toplum kuruluşları ile istişare ve Yeşil Kuşak Projesi konuşuldu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Ahmet Şahin, “Mimarlar olarak ilgili yerel yönetimlerin rutin olarak bizlerle, teknik insanlarla, heyetlerle, rutin olarak toplantı yapmalarını kararlaştırmak üzere buradayız. Ayrıca biz Belediye Başkanımızla kentin problemleriyle, sorunlarıyla ilgili zaten istişare halindeyiz. Bunları rutin bir hale getirmek için kendisinden aylık toplantı yapmaları için buradayız. Malatya’nın ihtiyacı olan yeşil alanların biran önce kazandırılması ile ilgili kendilerinden talep ve isteklerimiz de olacaktır. Bu konu ile ilgili bir araya gelip istişare etmek için buradayız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mimarlar Odamız olsun, diğer meslek örgütlerimiz olsun ve sivil toplum örgütlerimiz ile biz istişare ve ortak akılla hareket edeceğimizi her platformda ifade etmiştik. Mimarlar Odası bizim tüm faaliyetlerimizde yanımızda olmuştur. Mimarlar Odası Başkanımız sayın Ahmet beyinde ifade ettiği gibi periyodik aralıklarla toplantı yapılarak, şehrin sorunları ve şehrin imar durumlarıyla ilgili görüş ve önerilerini bize aktarmak ve bizim görüş, öneri ve düşüncelerimizi kendileri ile paylaşma noktasında periyodik toplantı yapma önerisini hakikaten memnuniyetle karşılıyorum. Kendilerine de bu önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de gerek Mimarlar Odası olsun, gerek İnşaat Mühendisleri olsun, diğer odalarımız ve meslek örgütlerimizle en azından 2 ayda bir periyodik aralıklarla şehrin sorunlarının görüşülmesi, mimari ve imar açısından değerlendirilmesi noktasındaki toplantının faydalı olacağı kanaatindeyim. Yeşil Kuşak ile ilgili düşüncesine de katılıyorum. Biz onunla ilgili gerekli çalışmalarımızı, altyapı çalışmamızı devam ettiriyoruz ve devam ettireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız