SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstişare İçin Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediyecilik alanında halka daha hızlı, daha modern ve kaliteli bir hizmet sunabilme adına gerçekleştirdiği il dışı gezilerine devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri'ye giden Polat, Kayseri Büyükşehir Belediyesini, Melikgazi Belediyesini ve Kocasinan Belediyesini ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve ekibi, çeşitli İstişare toplantıları yapmak ve resmi temaslarda bulunmak için il dışı gezilerini devam ettiriyor. MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ve İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’ı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamlarında ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Belediye Başkanlarına Malatya Kayısısı hediye etti.

Amaçlarının ve hedeflerinin en iyi hizmetleri Yeşilyurtlulara kazandırmak olduğunu dile getiren Polat, "Çeşitli İstişare toplantıları yapmak için Kayseri ilimize geldik. Burada çok kıymetli Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü Sayın Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız